Artikeln innehåller reklamlänkar
kvinna med lockigt brunt hår och röda läppar som skrattar i solen
Framhäv ögonen – så lägger du en snygg ögonskugga
0:46

Efter reklamen: Framhäv ögonen – så lägger du en snygg ögonskugga

(0:46)

Slå på ljud

Längtar du efter fylligare, snyggare färgade och bättre formade bryn? Du behöver faktiskt inte boka in dig på salong hos ett proffs för att lösa det. Idag finns massor av fiffiga och riktigt bra produkter som kan hjälpa dig hemma med allt från att få dina bryn att växa sig tätare till att ge dem en jämnare, finare och snyggare ton.

Hej då torra händer! Här är årets bästa handkrämer 2022

Så får du brynen att växa sig fylligare

Med ett brynserum kan du numera verkligen se dina bryn växa sig tätare dag för dag. Det finns en rad riktigt bra och välformulerade produkter som ger tydlig effekt om du bara kommer ihåg att använda dem. Här kan du välja om du vill ha en fylligare brynrad över hela linjen eller om du ska punktmarkera för att täcka igen glipor. Favorit som lanserats under hösten och som verkligen levererat både starkare bryn och bättre fyllighet när redaktionen testat är Brow Genius Brow Serum från Anastasia. Hemligheten i den lena gelen är en mix av bl a biotin, ginseng, peptider och panthenol.

serum för fylligare bryn från anastasia

Brow Genius Brow Serum från Anastasia kostar 660 kr/xx ml och du hittar serumet här. (länk till Kicks)

Skönhetsexperten tipsar: Så fixar du perfekt röda läppar

Så färgar du brynen enkelt hemma

kvinna färgar brynen med rapide

Svenska Rapide är från början en salongskedja där du kunna slinka in och styla brynen. Sedan något år tillbaka har man också lanserat produkter för hemmabruk och det märks att man kan bryn. Sist ut är ett otroligt smart och pedagogiskt hemma-kit som gör det enklare än någonsin att få fin permanent färg på brynen. I lådan får du tre olika nyanser för att verkligen kunna mixa ihop den perfekta tonen för dina bryn, en liten tjusig glaskopp att mixa i, en aktiveringskräm, en mixerpinne och en borste du applicerar färgen med. Förutom allt det här får du också väldigt tydliga steg för steg-instruktioner och hjälp med vilka färger du ska blanda. Smart är också att du kan köpa enskilda refiller när färgtuber och aktiveringskräm tagit slut.

brynfärgningskit från rapide

Tint Your Brows at Home-Kit från Rapide kostar 299 kr och du hittar det här. (länk till butik)

Så jobbar stora skönhetsmärken för att minska miljöpåverkan

Så ska du tänka när du plockar

Bästa sättet att hitta "sin" bästa brynform är att gå till en skicklig brynstylist. Då kan du få starthjälp som du sedan fortsätter jobba med hemma. Har du inte möjlighet att göra det så är mitt tips att du mest noppar bort de strån som växer utanför formen. Vill du justera mera så plocka endast under, aldrig de strån som växer på översidan.

Mest läst