Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Bästa skönhetsfynden på mellandagsrean

27 dec, 2021 
AvJessica Blockström Hember
Fotografsora shimazaki/pexels
kvinna som smörjer in ansiktet med hudcreme
Vi listar de bästa beautyklippen att satsa på just nu.
Annons
Skönhetsredaktören tipsar: Så undviker du maskneBrand logo
Skönhetsredaktören tipsar: Så undviker du maskne

Årets sista stora rea-vecka har kickat igång och det finns fina chanser både att bunkra upp på stapelvaror du kanske använder men också att testa lite lyxigare produkter som du kanske spanat in men tidigare tyckt varit lite dyrt att chansa på. Här är våra bästa tips att satsa på under mellandagsrean.

Favorit för håret

hårinpackning från olaplex

Något av det bästa som lanserats för håret de senaste åren är Olaplex, märkets hemmakur som heter Hair Perfector No 3 gör även slitna strån betydligt starkare, fräschare och finare. Nu kan du bunkra upp med denna prisbelönta och hyllade inpackning då den finns i extra prisvärt duopack.

Annons

Superserum till huden

serum från lancome

Vissa ansiktsserum har förmågan att pigga upp huden och få den att både kännas och se fräschare ut på bara några dagar. Precis så är det med Advanced Genifique från Lancôme som synbart förbättrar hudkvaliteten med sin mix av bl a pre- och probiotika. Det fina är att du kan stoppa in detta serum i vilken rutin du än har, även om du inte använder några andra produkter från märket. Du kommer ändå få riktigt bra effekt. Nu kan du slå till på märkets julkit där du både får en 30 mls flaska med dessa hyllade droppar tillsammans med den härliga ögoncremen i samma serie (5 ml) och en nattcreme från en annan klassisk serie från Lancôme, närmare bestämt Rénergie Multi-Lift (15 ml).

Annons

Lyxigt solpuder

solpuder med highlighteffekt från bobbi brown

Otroligt härlig lyster och fint solkysst ton får huden enkelt med Bobbi Browns lyxiga Shimmer Brick där de olika nyanserna inte bara kan blandas för en mjuk effekt. De kan dessutom dubbla som skuggor på ögonlocken.

Duo för händerna

handkräm från kiehls

Handkräm har blivit en förbrukningsvara i dessa pandemitider. En av de allra bästa just nu när vintern är bister är Ultra Strenght Hand Salve från Kiehl's med avokadoolja, eukalyptusolja och sesamfröolja. De gör inte bara händerna mjukare utan stärker barriären och skyddar.

Annons

Kiehl's fina julkit med två tuber à 150 ml kostar just 237,30 kr (värde 490 kr) och du hittar det här (reklamlänk).

Höstens finaste doftlansering

parfym med päronnoter från clean

Reserve är dofthuset Cleans exklusiva kollektion och där lanserade man nya Radiant Nectar för inte alls länge sedan. Den har snabbt blivit en favorit för sin underbara och oemotståndliga mix av noter från päronnektar tillsammans med ambrette, cederträ, mysk och orris. Den är varm och lyxig utan att kännas tung.

Annons

Fukthjältar

fuktgivande mask, mist och ansiktskräm från dermalogica

Är du en torris? Då kan Dermalogica ha hjälpen. Our Hydration Heroes är deras kit med tre favoriter som fyller på med fukt men också boostar hudens mikroflora och förmåga att bevara fukten. Här får du härlig mask och fantastisk dagcreme i full storlek samt uppiggande mist i reseflaska.

Annons

Basfixarna

primer och settingspray från clean

Milk Makeup har många pärlor bland sina produkter men två av de mest omtalade är ändå Hydro Grip Primer och Hydro Grip Set + Refresh. Den första är en gel som fixar ett underlag till makeupen som får den att sitta otroligt bra och snyggt medan den andra både kan användas för att sätta sminket när du är klar och fräscha upp looken under dagen utan att förstöra resultatet. Vår skönhetsredaktör tipsar också om att spraya den på en makeupsvamp för en riktig sömlös och snygg finish på din foundation. Nu kan du köpa märkets julkit med båda dessa till superpris där primern är full storlek och sprayen en resevariant.

Annons

Disco Daze Hydro Grip Set från Milk Makeup kostar just nu 314,30 kr här (reklamlänk) (värde 449 kr).

Välgörande ikon till läpparna

läppbalsam med solskyddsfaktor från fresh

Letar du efter ett läppbalsam som både tar bort all russinkänsla och ger fin färg ska du definitivt spana in kultklassikern Sugar Lip Treatment från Fresh som dessutom ger dig SPF 15. Det finns många nyanser att välja mellan, från naturligt ljusa till mer intensiva röda och bäriga. Just nu finns denna ikoniska produkt till otroligt pris.

Annons

Sugar Lip Treatment SPF 15 från Fresh kostar just nu 150 kr här (reklamlänk) (värde 300 kr).

Lyster till max

hudvårdsprodukter som ger lyster från ole henriksen

Ole Henriksen brukar kallas för glow-kungen och det finns verkligen fog för det. hans julask Shelfie Stars bjuder på en rejäl dos med lyster och produkterna är dessutom härliga att använda för att effekten kommer snabbt. Här finns den hyllade Banana Bright Eye Cream som är mästare på att pigga upp trötta ögon på flera sätt, uppfriskande och lättanvända rengöringen Truth Juice Daily Cleanser med härlig doft samt Glow 2OH Dark Spot Toner som är mer än ett ansiktsvatten då den hjälper till att göra hudtonen klarare och fräschare.

Annons

Magisk allt i ett-bas

primer, foundation och concealer i en tub från cle

CCC Cream är namnet på en av årets mest hyllade baser, en foundation där färgen smälter ihop med din egen och jämnar ut alla fläckar. Den ger en fräsch och daggfrisk finish på bara några sekunder även på en torrare hy och innehåller dessutom ett högt solskydd - hela SPF 50+.

CCC Cream SPF 50 PA+++ från CLE kostar just nu 303 kr/30 ml här (reklamlänk) (värde 379 kr).

Annons