Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: HudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrenderSolskyddParfymtipsGrått hår

Läppbalsamet från apoteket hyllas av alla: ”En riktig hjälte”

07 nov, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTT, Privat.
Återfuktade läppar.
Att hålla läpparna mjuka och lena under vintermånaderna är en riktig utmaning, och vi behöver hjälp av ett riktigt bra läppbalsam för att slippa nariga läppar.
Det här läppbalsamet som säljs på apotek är en riktig favorit bland många – och har dessutom flera användningsområden.
– Det här läppbalsamet är en riktig ”lifesaver” under årets kalla månader, säger Feminas redaktör Stina Meyerson.
Annons
5 cerat för torra läppar i vinterBrand logo
5 cerat för torra läppar i vinter

Ingen tycker det är kul att ha torra och nariga läppar – det svider och kan göra riktigt ont om läpparna blir så torra att de spricker och börjar flagna. Särskilt under vintermånaderna behöver läpparna lite extra kärlek för att hålla sig mjuka och lena trots minusgrader, snö och knastertorr vinterluft.

Det finns många bra cerat och läppbalsam på marknaden, men ett av de mest omtalade och hyllade är helt klart Decubal Lips & dry spots balm, som bland annat säljs på apoteken. Den lilla tuben hjälper dig att hålla läpparna mjuka, och går också att använda på andra torra delar på kroppen, som armbågar eller knogar. ANNONS Klicka här för att komma direkt till produkten (länk till Doz Apotek).

Annons
Decubal lips and dry spots balm
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten (länk till Doz Apotek).

En av alla som älskar läppbalsamet från Decubal är Feminas redaktör Stina Meyerson.

– Det här läppbalsamet är en riktig ”lifesaver” under årets kalla månader, och det är en riktig hjälte som jag alltid har med mig i väskan, säger hon.

Återfuktar och vårdar läpparna

Stina menar att Decubal Lips & dry spots balm är en av få läpprodukter som inte är beroendeframkallande och gör läpparna torrare i längden, som vissa andra läppbalsam kan göra. Hon tycker också om den härligt glansiga looken som läppbalsamet ger.

Annons

– Läpparna blir mjuka och återfuktade – och produkten fungerar både när man är lite torr och när läpparna börjat spricka. Den feta, parfymfria salvan både vårdar och läker, samt kan användas av personer med känslig hy. Jag är också förtjust i att läpparna blir härligt glansiga, men på ett mer naturligt vis än vid användandet av ett läppglans till exempel.

Annons