Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Den här korta frisyren är sommarens trendigaste

08 jun, 2022 
AvAino Oxblod
FotografVianney Le Caer
Nästan alla är snygga i en välklippt pagefrisyr, och nu till sommaren passar det bättre än någonsin att kapa svallet för en kortare frilla.
I år är det den mjukt vågiga pagen som är den allra hetaste semesterfrisyren – så här får du till den!
Annons
Trendigaste frisyrerna 2022Brand logo
Trendigaste frisyrerna 2022

På sommaren är det många som blir sugna på att klippa håret kortare – värmen gör att det kan kännas jobbigt med ett tjockt svall, och när det vankas saltvattensbad är vi många som vet exakt hur svårt det kan vara att inte få trassligt hår.

Känner du att det är dags att kapa lockarna så kan den vågiga, lättskötta pagen vara något för dig. Sommarens trendigaste frisyr passar alla, och är både snygg, stylish och enkel att hålla efter.

Pagen, som enligt Allure kallas soft-wave bob, visar att det inte krävs mycket tid eller styling för att håret ska kännas livfullt och energiskt. Det som kännetecknar den har sortens page är att den är ostrukturerad och ger ett avslappnat intryck, till skillnad från en mer knivskarp och elegant dito.

Annons

Beroende på hur ditt hår ser ut ostylat och vad du har för hårtyp och -struktur så kan du uppnå rätt look på lite olika sätt. Om du har naturligt lockigt hår kan du framhäva hårets textur med hjälp av stylingprodukter som texturspray, saltvattenspray eller lockkrämer.

Har du däremot rakt eller lite vågigt hår kan det vara bra att låta håret lufttorka eller sätta upp håret i knutar för att få till rätt form i håret. Du kan också locka håret lite lätt med en locktång, och sedan borsta ut håret så det inte ser för strukturerat ut.

Här är några snygga sätt att styla sommarens trendigaste page!

Annons