1:08

Efter reklamen: 10 kändisar som vägrar plastikoperation

(1:08)

Slå på ljud
  1. Jamie Lee Curtis

Jamie Lee Curtis har inga problem med att yttra sina åsikter, och hon har starka sådana om skönhetsingrepp.

– Den nuvarande trenden med fillers och ingrepp, och den här besattheten med filter, och sakerna vi gör för att justera våra utseenden i Zoom radera generationer av skönhet. Så fort man börjar hålla på med sitt ansikte så kan man inte få det tillbaka.

VALERIE MACON

Fördelarna med att inte raka sig under armarna

Drew Barrymore

Drew Barrymore har hyllats för en bild med vännen Cameron Diaz, av den enkla anledningen att de ser ut att vara i åldern de är, och inte 15 år yngre.

– Kämpa inte emot årsringarna på trädet. Fortsätt bara räkna dem. Tanken på att inte se ut som mig själv skrämmer mig. Jag tycker att en persons personlighet är det som är intressant.

Evan Agostini

Emma Thompson

Brittiska Oscarsvinnande skådespelaren Emma Thompson skulle aldrig operera sig eller förändra sitt utseende

– Jag pillar inte med mig själv. Vi är i en hemskt ungdomlighetsdriven grej nu där alla behöver se ut som att de är 30 när de är 60. Det är regeln om avtagande avkastning. Knepet är att åldras ärligt och värdigt och få det att se snyggt ut så alla ser fram emot det.

James Whatling / MEGA

Meryl Streep

Hollywoods drottning Meryl Streep vill inte plastikoperera sig, och tycker det är viktigt att acceptera sitt åldrande.

– Jag förstår det bara inte. Man måste omfamna att bli äldre.

Admedia, Inc

Skönhetstrenderna vi lämnar i 2021

Kristen Stewart

Oscarsnominerade Kristen Stewart skräms av tanken att förändra sitt eget utseende.

– Jag är så rädd för idén att göra någonting. Det kanske är helt arrogant men jag vill inte ändra något med mig själv. Jag tror kvinnorna som gör det förlorar förståndet. Det är vandalism.

SOPA Images

Halle Berry

Halle Berry menar även hon att vikten ligger på acceptans att åldrande inte är något man kan komma ifrån.

– Att åldras är naturligt, och det kommer hända oss alla. Jag vill alltid se ut som mig själv, öven om det är en äldre version av mig själv. Jag tror att om man gör för mycket skönhetsgrejer så blir man en annan på något sätt.

JOCE/Bauergriffin.com / MEGA

Salma Hayek

Salma Hayek tycker att alla kvinnor har rätt till sina egna val om de vill konservera sin ungdomlighet, men att hon själv är emot plastikkirurgi.

– Det är som en generations uniform. Och det är inte nödvändigtvis vackert. Det är inte skrynkligt, men det är inte vackert.

Newscom

Källa: Brightside.

5 tips för att ta hand om din hud

  1. Börja alltid med att rengöra ansiktet ordentligt. Har du mycket smink kan det vara bra att köra en dubbelrengöring med både oljerengöring och vattenbaserad rengöring.
  2. Fukt, fukt, fukt! Glöm inte att regelbundet lägga fuktgivande masker för lite extra vård. Det finns sheet masks som inte behöver sköljas av efteråt, masker som ska ligga på i tio-femton minuter och nattmasker.
  3. Gillar du inte vattenrengöringar? Testa ett micellärvatten. Applicera på en bomullspad och svep i lätta rörelser över ansiktet. De flesta varianter ta även bort ögonmakeup.
  4. Var inte rädd för att exfoliera huden. Även en torr och känslig hud behöver det. Dock är det viktigt att hitta en mildare variant då som inte skadar huden. Undvik att ha alltför kraftfulla korn i din exfoliering.
  5. Avsluta alltid med att lägga på solskydd. Det finns solskydd i olika format, alltifrån stift, kräm och sprej. Applicera rikligt. Genom att vara noggrann skyddas inte bara huden från solens strålning, utan även hudens åldrande dämpas.