Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Kändisar som varit gifta tre gånger – eller fler

23 mar, 2022 
AvJessica Rådne
AvJessica Rådne
Fotograftt
jennifer lopez
Alla äktenskap varar inte för evigt och ibland krävs det flera försök för att få det rätt. Fråga dessa stora Hollywoodstjärnor som alla varit gifta tre gånger eller fler!
Annons
TV: Bröllopsdatumet du bör undvika 2022 – enligt astrologinBrand logo
TV: Bröllopsdatumet du bör undvika 2022 – enligt astrologin

Många drömmer om att någon gång i livet få gifta sig. Vissa tar drömmen steget längre och gifter sig flera gånger om. Här är Hollywoodstjärnorna som varit gifta tre gånger eller fler.

Pamela Anderson

pamela anderson, kid rock
Pamela Anderson med make nummer två, Kid Rock.

I början på 2021 gifte sig Baywatch-stjärnan och 90-talsikonen Pamela Anderson för sjätte gången. Ett år senare stod det klart att hon tagit ut ännu en skilsmässa.

Annons

Hennes tidslinje för respektive äktenskap ser ut som följer:

Rockstjärnan Tommy Lee (1995-1988), rockstjärnan Kid Rock (2006-2007), pokerspelaren Rick Salomon (2007-2008 samt 2014-2015), filmproducenten Jon Peters (tolv dagar 2020) och livvakten Dan Hayhurst (2021-2022).

Kate Winslet

kate winslet, ned rocknroll
Kate Winslet med nuvarande maken Ned Rocknroll.

Titanic-stjärnan Kate Winslet är sedan 2012 gift med affärsmannen Ned Rocknroll som är hennes tredje make. De två tidigare makarna heter Jim Threapleton och Sam Mendes. Dessa äktenskap varade mellan 1998-2002, respektive 2003-2010. Skådespelaren har fått ett barn med vardera make.

I en intervju med WSJ Magazine har Kate förklarat varför hon helst inte pratar om sina krossade äktenskap.

Annons

– Ingen har riktig koll på vad som har hänt i mitt liv. Ingen vet riktigt varför mitt första äktenskap inte fungerade, ingen vet heller riktigt varför mitt andra inte fungerade. Och jag är stolt över att jag hållit tyst om det.

Kim Kardashian

kim kardashian, kris humphries
Kim Kardashian och Kros Humphries var gifta i 72 dagar.

Kim Kardashian har varit gift tre gånger. Första gången stjärnan gifte sig var hon 19 år. Äktenskapet med den tio år äldre musikproducenten Damon Thomas varade fram till 2003. Äktenskap nummer två blev ett uppmärksammat sådant. I 72 dagar var Kim gift med basketproffset Kris Humphries. Deras bröllop visades på tv hösten 2011 och bara några veckor senare meddelade Kim att hon ville skiljas.

Annons

Det tredje äktenskapet med tillhörande skilsmässa har också blivit en snackis. I åtta år mellan 2014-2022 var Kim Kardashian gift med Kanye West. Ex-makarna har fyra barn ihop och bråkar i skrivande stund öppet om hur omvårdnaden om dem ska se ut.

Tom Cruise

tom cruise, katie holmes
Tom Cruise med hustru nummer tre, Katie Holmes.

Tom Cruise har varit gift lika många gånger som han varit Oscars-nominerad, det vill säga tre stycken! Det första äktenskapet var med skådiskollegan Mimi Rogers och varade åren 1987-1990. Äktenskap nummer två var med Oscars-vinnaren Nicole Kidman åren 1990-2001.

Det senaste äktenskapet att ta slut för stjärnan var det med Katie Holmes, också hon en respekterad stjärna i Hollywood. Totalt har Tom tre barn, två med fruga nummer två och ett med hustru nummer tre.

Annons

Drew Barrymore

drew barrymore, Will Kopelman
Will Kopelman och Drew Barrymore var gifta i fyra år.

Skådespelaren Drew Barrymore gifte sig första gången som 20-åring. Äktenskapet med Jeremy Thomas varade i ett år. Mellan 2001-2002 hade hon ett äktenskap med Tom Green, som alltså också endast varade i ett år. Något längre blev stjärnans senaste äktenskap med Will Kopelman som hon var gift med 2012-2016.

Om den senaste skilsmässan har hon sagt:

– Jag gick igenom en riktigt smärtsam skilsmässa och jag mådde inte bra. Jag hade två barn som jag var tvungen att slåss för och jag behövde hjälp. Jag kontaktade olika människor och genomgick så småningom några stora förändringar i mitt liv. Jag kom in på en helt ny bana. Jag började inte om från början, men kom in på ett nytt spår som jag själv hade skapat.

Annons

Demi Moore

demi moore, bruce willis
Demi Moore och Bruce Willis var ett av 90-talets hetaste kändispar.

En annan stjärna som gift sig ung är Demi Moore. När hon var 22 år sa hon ”ja” till musikern Freddy Moore. Äktenskapet varade 1980-1985, och sedan dess har Demi hållit fast vid ex-makens efternamn – trots att hon gift sig två gånger till därefter. Från 1987 till 2000 var Demi äkta maka till Bruce Willis. Tillsammans fick de tre döttrar.

Åren 2005 till 2013 var Demi gift med den 15 år yngre Ashton Kutcher, något barnen inte var överförtjusta i.

– När hon försökte bli gravid med honom och det misslyckades, så var det jättestort fokus på det, och jag kände att ”Okej, vi duger tydligen inte”, har äldsta dottern Rumer förklarat i efterhand.

Annons

Jennifer Lopez

jennifer lopez, marc anthony
Jennifer Lopez och ex-maken Marc Anthony har två barn ihop.

Popstjärnan Jennifer Lopez har varit förlovad fem gånger, och gift tre. Samtliga äktenskap och förlovningar har dessvärre gått i kras. Under knappt ett år 1997-1998 var hon gift med servitören Ohani Noa. Därefter följde äktenskapet med skådespelaren Cris Judd 2001-2003, och äktenskapet med latinostjärnan Marc Anthony 2004-2014. Med den sistnämnda fick hon även sina två tvillingbarn Emme och Max.

Nu är cirkeln om möjligt sluten då J.Lo åter dejtar mannen hon en gång varit förlovad med – Ben Affleck. Kanske håller det hela vägen till altaret den här gången!

Caitlyn Jenner

bruce jenner, kris jenner
Våren 2015 kom Caitlyn Jenner ut som transperson. I samband med det separerade hon efter 24 års äktenskap från sin tredje ex-fru, Kris Jenner.

Realitystjärnan Caitlyn Jenner gifte sig med sin ungdomskärlek Chrystie år 1972. Tre år och ett kärleksbarn senare separerade de, och strax därefter gifte sig Caitlyn med Linda Thompson. I äktenskap nummer två, som varade i fem år, fick Caitlyn tre söner.

Annons

Det sista i raden av äktenskap blev det mest väldokumenterade då Caitlyn och numera ex-frun Kris Jenner under 20 säsonger medverkade i familjens egen realityshow Keeping Up With The Kardashians. Paret fick två gemensamma barn, Kendall och Kylie, innan de gick skilda vägar 2015.

Angelina Jolie

angelina jolie, brad pitt
Angelina Jolie och ex-maken Brad Pitt är i luven på varandra.

År 1996 gifte sig en då 21-årig Angelina Jolie för första gången. Mannen i fråga hette Jonny Lee Miller och var hennes äkta hälft i tre år. Ett år efter skilsmässan från honom gifte sig Angelina på nytt, den här gången med skådespelaren Billy Bob Thornton. Också detta äktenskap varade i totalt tre år.

Angelina var sedan ogift i över ett decennium innan det var dags att säga ”I do” till Brad Pitt. Efter fem år tog hon ut skilsmässa och vårdnadstvisten om deras sex barn pågår än idag.

Fler stjärnor med många äktenskap

  • Elizabeth Taylor: 8 äktenskap
  • Lisa Marie Presley: 4 äktenskap
  • Melanie Griffith: 4 äktenskap
  • Larry King: 8 äktenskap
  • Martin Scorsese: 5 äktenskap
  • Nicolas Cage: 4 äktenskap
  • Billy Bob Thornton: 6 äktenskap

Foto: TT

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Se också: Kändisarnas bästa bröllopsbilder vi minnsBrand logo
Se också: Kändisarnas bästa bröllopsbilder vi minns
Annons