Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Få en fräschare look i höst med en ny frisyr

07 sep, 2022 
AvAino Oxblod
Fotografinstagram.
Till hösten är det många som är sugna på att göra om sig lite – och få saker kan ge ett sådant lyft till ens utseende som att klippa en ny frisyr.
Att klippa håret kan verkligen göra att du ser både piggare och fräschare ut.
Här är sju kvinnor som visar hur stor skillnad ett besök hos frisören kan göra!
Annons
Fem favoriter från Femina: frisyrtrender 2022Brand logo
Fem favoriter från Femina: frisyrtrender 2022

Efter sommaren är det många som känner att det är dags att uppdatera frisyren ordentligt! Bad, havsvatten och sol gör att håret kan kännas både torrare och risigare än innan sommaren, och i många fall har även hårfärgen förändrats mycket under sommarmånaderna.

Att klippa sig och kanske färga håret eller sätta i lite uppfräschande slingor gör stor skillnad för utseendet i stort, och kan också hjälpa en att känna sig som sitt snyggaste och mest självsäkra jag – det finns helt enkelt många fördelar med att göra ett klipp inför hösten.

Här är sju kvinnor som visar vilken stor skillnad ett frisörbesök kan göra, och att man kan se både fräschare och piggare ut efter att ha gett lite kärlek åt sitt hår.

Om du har långt hår och känner att du vill ge det en liten uppdatering så piggar få saker upp som att styla håret med lite trendiga vågor. De ska gärna kännas lite naturliga och busiga, snarare än klassiska Hollywood-lockar.

Dela håret i en mittbena för att få till den trendiga looken. Du kan sedan komplettera frisyren med hårband eller hårklämmor som pricken över i:et.

Annons