Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

76-åriga farmodern hyllas för vackra hyn – använder billiga produkten

17 okt, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTiktok.
Farmodern hyllas för sin fina hy.
Belles farmor är 76 år – men har knappt några rynkor.
Nu berättar Belle om farmorns hudvård, och avslöjar i en video på Tiktok vilken produkt för bara 20 kronor som är viktigast i hennes rutin.
”Jag är redo att köpa allt”, skriver en person.
Annons
3 vanliga misstag vi gör med huden och så fixar du demBrand logo
3 vanliga misstag vi gör med huden och så fixar du dem

Bland dagens sociala medier finns det inget ställe där en bra hudvårdsrutin sprids lika snabbt som på appen Tiktok – alla är på jakt efter den perfekta rutinen med så få steg som möjligt, som huden samtidigt mår som allra bäst av.

Därför är det inte konstigt att Belles video har väckt uppmärksamhet med en video på sin 76-åriga farmor. I klippet, som setts närmare 50 000 gånger, visar hon upp sin farmors otroliga hy, som knappt har några rynkor alls, trots hennes mogna ålder. Nu delar Belle med sig av sin farmors hudvårdsrutin, efter att ha tjatat till sig den äldre släktingens hemligheter.

Annons

– Jag har verkligen tjatat på min farmor om detta, säger hon i klippet.

Farmorns främsta tips för vackert återfuktad hy är att använda sig av metoden ”slugging”. Slugging innebär att du använder alla dina hudvårdsprodukter som serum och kräm, och sedan kapslar in allt i huden så att det verkligen få verka. Farmodern använder sig av vaselin för att produkterna ska låsas in i huden. Vaselin har många användningsområden, och en burk kan kosta så lite som 20 kronor på apoteket eller matbutiken. Här kan du köpa vaselin (reklamlänk)!

En burk vaselin.
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten!

Bästa krämerna under vaselin

Farmodern delar också med sig av vilka favoritkrämer hon har under vaselinet. Elizabeth Ardens klassiska eight hour cream (reklamlänk) är en favorit, medan hon använder Avene Spring Water (reklamlänk) för att hålla fukten i ansiktet under dagen.

Annons
Elizabeth Arden eight hour cream.
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten!

Det är också viktigt att inte glömma bort att använda solskyddsfaktor för att huden ska må bra, minska risken för hudcancer och hålla rynkorna stången.

@bellexchristina

Replying to @india 🥀 ITS HERE!! Will you be following for the tutorial🫣🤣😳 #iquitfaketan #skincare #grandma #code2confidence

♬ That Couch Potato Again - Prod. By Rose

”Hon har rätt om slugging, det är otroligt”, skriver en person.

Annons

”Jag är redo att köpa allt”, skriver en annan.

”Tack farmor”, hyllar en tredje.

Annons