trendig lugg klippa frisör
9 gånger kändisar gjort stora hårmakeovers
0:53

Efter reklamen: 9 gånger kändisar gjort stora hårmakeovers

(0:53)

Slå på ljud

Om vi väljer att göra en stor förändring i vår frisyrer så är ju alltid förhoppningen att vi ska bli snyggare i håret än vi var innan, och känna oss finare och mer självsäkra. Men ibland blir det inte som man har tänkt sig när det kommer till frisörbesök – det är Sierra Deisha ett vandrande bevis på.

I en video på sociala medier-appen Tiktok sitter hon och gråter och håller för sin lugg efter att ha varit hos frisören för att känna sig finare i håret.

– Jag kom precis tillbaka från en klippning och det är så jävla hemskt, min lugg är så jävla illa. Jag har en hemsk vecka, speciellt när det kommer till mitt hår. Det här är bara inte okej, säger hon genom tårarna.

Catherine Zeta-Jones visar upp sitt gråa hår på ny bild

Gråter när hon visar misslyckade luggen

Sierra visa upp vilka inspirationsbilder hon kom med till frisören – det är två kvinnor med stylat lockigt hår och en rockig lugg. När hon sedan visar hur hon ser ut i håret är det långt ifrån hur bilderna ser ut. Sierra visar hur luggen är mycket kortare än vad hon ville, och att klippningen är ojämn.

– Det är så illa, säger hon och fortsätter:

kort lugg dam trend

Slutresultatet!

– Det är så kort. Det är så jävla kort. Jag har aldrig haft så här kort lugg förut.

Frisören: De här produkterna skulle jag aldrig använda

Hon berättar att det dröjde tills klippningen var färdig och hon lämnade frisersalongen innan hon upptäckte hur missnöjd hon var med frisörens insats. För att göra saken ännu värre hade Sierra själv försökt färga håret kvällen före och det blev inte som hon hade tänkt sig.

Bland kommentarerna försöker folk muntra upp den förkrossade Sierra och menar att det inte är så illa som hon tror.

”Jag tycker det ser fint ut på dig”, säger en person.

”Det är faktiskt inte så illa”, skriver en annan.

Mest läst