Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Nya läppstiftet under 150 kr som sitter felfritt hela dagen

05 apr, 2022 
AvJessica Blockström Hember
Fotografkarolina grabowska/pexels
kvinna med rött läppstift och rosevin i glaset
Skönhetsredaktören tipsar om nya favoriten Superstay Vinyl Ink från Maybelline som både är lätt att måla på, sitter snyggt i timmar och passar även en liten budget.
Annons
Sminktrenderna alla älskade för några år sedan – men inte nuBrand logo
Sminktrenderna alla älskade för några år sedan – men inte nu

Älskar du looken av välmålade läppar men önskar att färgen satt bättre? Är du trött på läppstift som faktiskt sitter men som blir platt matt och får läpparna att kännas som russin? Det finns en hel del bra hållbara läppstift i lyxkategorin som är både behagliga att bära och har fin hållbarhet men kombinationen har saknats i budgetklassen. Fram till nu!

Läppstiftet du bara behöver måla en gång

flytande läppstift med suverän hållbarhet

Bland skönhetsredaktörer och beautybloggare har det tisslats om ett nytt läppstift den senaste tiden, en flytande variant som sitter snyggt i timmar, ger fin glans och dessutom nöts av jämnt så du slipper få en kontur av pigment som ligger kvar runt läpparna. Namnet är Superstay Vinyl Ink från Maybelline. Du kanske känner igen namnet? För några år sedan lanserade samma märke Superstay Ink, ett matt läppstift som satt så bra att det nästan inte gick att få bort även om du ville. Tyvärr var det inte speciellt behagligt heller. Nya Vinyl Ink är betydligt bättre. Jag har testat flera av färgerna och är riktigt imponerad. Det är nämligen både skönt, kladdfritt och billigt. Det fungerar dessutom bra även om läppstift vanligtvis blöder ut i fina linjerna utanför konturen. Detta håller sig där man vill.

Annons

Vilken är bästa färgen på flytande läppstiftet?

Läppstiftet finns i sex nyanser och alla är fina. De rosigare färgerna sitter dock bättre och snyggare än den klarröda. Den senare täcker inte heller lika perfekt som övriga fem, den känns helt enkelt inte lika rik på pigment. Resultatet har blivit samma när flera på redaktionen testat.

Hur målar du läppstiftet för snyggast effekt?

formulan på superstay vinyl ink från maybelline

Superstay Vinyl Ink har en lättjobbad applikator och formula. När den är så pigmentrik kan det dock vara bra att applicera i en speciell ordning för att få en så fin kontur som möjligt. Jag börjar alltid med måla kurvorna vid amorbågen först för att sedan gå ner på sidorna. Sedan tar jag konturen på undre läppen och sist fyller jag i på mitten. Vill du inte ha en så skarp kontrast? Dutta försiktigt precis på konturen med fingret när det fått torka ett tag.

Superstay Vinyl Ink från Maybelline kostar 139 kr och du hittar det här (reklamlänk).

Annons