1:42

Efter reklamen: Frisören tipsar: Så tvättar du håret för att hålla det återfuktat

(1:42)

Under de allra flesta frisörbesök får du någon gång håret fönat – antingen under klippningen eller som slutsteg när frisören stylar ditt nyklippta hår. Du har säkert någon gång undrat över vad som flyger igenom frisörens huvud under fönandet, då det ofta inte går att prata under tiden.

Nu berättar frisören Rayman i en video på sociala medier-appen Tiktok exakt vad han tänker på när han står och fönar håret på sina kunder.

”Vad som försiggår i mitt huvud när jag fönar hår”, har han döpt videoklippet till.

Stor hårguide 2022: Trender, frisyrer och hårfärger

I videon står han och fönar en kvinnlig kunds långa hår och visar vad han tänker. Som kund är det lätt att tänka att frisören kanske irriterar sig på hur man beter sig eller över ens hur, men enligt Rayman funderar han mest på sig själv.

”Le, se inte så arg ut”, är en sak han tänker när han får syn på sig själv i spegeln. Han ger sig också påminnelser om att hålla upp hakan för att ”dubbelhakan syns.”

Frisörernas åsikt när de fönar ditt hår

Men han kan också tänka på kundens hår – i alla fall om det tar lång tid att föna igenom håret.

”Helvete vad mycket hår hon har”, visar han också hur han tänker.

Kändisfrisören: Du kan ha tvättat håret på fel sätt hela tiden

Klippet har plockats upp av The Sun, och bland kommentarerna är det många andra frisörer som känner igen sig i hans tankegångar.

”Jag tänker på hur mina armar blir tonade”, skriver en person, och Rayman svarar: ”Vem behöver gym, det är bara att göra föningar”.

En annan frisör skriver: ”Herregud ja, den där första, speciellt nu när man inte använder munskydd längre”.