Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Geniala brynknepet får dig att se piggare ut på sekunder – utan behandlingar eller krämer

07 jun, 2023 
AvJohanna Lejon
Fotograftt, Privat
Vill du se piggare ut, utan ingrepp eller mirakelkrämer? Femina guidar dig till ett riktigt smart brynknep. Ett knep som verkligen lyfter hela din look.
Annons
Mogen hy: Tre sätt att styla ögonbrynen påBrand logo
Mogen hy: Tre sätt att styla ögonbrynen på

Tunna eller tjocka, markerade eller ej? Blekta eller mörkt färgade? Trenderna inom ögonbryn kommer och går. Vi är nog många, som under 1990-talet noppade bort dem näst intill helt (till våra mödrars stora förskräckelse)... På sistone har det varit breda, och borstade, som gäller. Brow lift har dominerat då det kommer till trend. Och vi förstår verkligen varför brynstyling engagerar! Att välja rätt brynform kan sannerligen förändra ditt ansikte och lyfta hela din look. Rätt ögonbryn kan också få dig att se piggare ut – på nolltid. Detta vet Feminas redaktör Beatrice, som häromveckan testade en ny brynvariant.

Så stylar du ögonbrynen – för en piggare look

Berätta hur du gjorde med brynen, steg för steg?

Annons

– Jag rakade bort själva svansen med en brynkniv, det finns jättebra och billiga på de flesta välsorterade skönhetsbutiker. Jag skulle inte rekommendera att plocka, alla vi som gick loss med pincetten på 90-talet vet precis hur lång tid det tar innan stråna växer tillbaka. Om de någonsin gör det. Sen målar jag en ny form med en ögonbrynspenna, superenkelt!, säger Beatrice.

Bilderna talar sitt tydliga språk! Resultatet är verkligen fantastiskt, och det syns skillnad på nolltid.

Hur blev resultatet, tycker du?

– Det öppnar verkligen upp ögat och ger ett piggare intryck. Det här funkar för mig som sminkar mig varje dag. För det är inte supersnyggt med halva bryn.

Vilka produkter använder du för att styla dina bryn?

Annons

– Jag använder Got2B glued (reklamlänk), en vanlig hårgelé från matbutiken som gör att brynhåren sitter som berget hela dagen. Sen en ögonbrynspenna i en blond nyans för att måla en ny svans. Och sen fejkar jag strån med Lift n snatch brow tint pen från NYX (reklamlänk).

Så räddar du dina söndernoppade ögonbryn

Är du sugen på en ny ögonbrynslook? Låt dig inspireras av Feminas alla ögonbrynsartiklar. Och för dig som noppat bort brynen fullständigt så finns faktiskt räddning. Vilken? En riktigt, riktigt bra brynpenna. Här kan du kolla in vilken som självaste Julianne Moore använder sig av.

Annons