Efter reklamen: Skönhetstrenderna vi lämnar i 2021

Slå på ljud

De senaste åren har buskiga och definierade ögonbryn varit riktigt trendigt, och många kämpar hårt för att få till den rätta naturliga looken där hårstråna gärna ska stå upp och vara definierade. För att uppnå den looken har det blivit allt vanligare med olika skönhetsbehandlingar för ögonbrynen – som brynlaminering eller brow lift.

En som försökte sig på en trendig ögonbrynsbehandling är Sarah Donnelly – men för henne gick det inte riktigt som planerat. I en viral video på Tiktok, som nu fått uppmärksamhet av The Sun, berättar Sarah att hon har gjort en ögonbrynslaminering, men att resultatet blev något helt annat än hon hade väntat sig.

Vanliga ögonbrynsmisstag – så gör du rätt

”Jag försöker hänga med bland ungdomarna så jag fick mina ögonbryn laminerade, och det här hände”, har hon döpt klippet till.

Sarah kan inte sluta skratta åt hur hon ser ut efter skönhetsbehandlingen, och börjar med att inte filma övre delen av sitt ansikte.

– Jag fick precis mina ögonbyn laminerade. Jag kan inte sluta skratta åt dem. Jag ser inte klok ut, säger hon i klippet medan hon fortsätter skratta.

Ögonbrynen som får folk att skratta

Sarah vinklar sedan upp kameran så att alla ska kunna ta del av hennes ögonbryn, och fortsätter skratta. Behandlingen har gjort att hennes bryn är väldigt mörka och framförallt väldigt höga.

– Herregud, vad har jag gjort med mina ögonbryn, säger hon i videoklippet.

Ögonbrynen är mest extrema i början av behandlingen.

Bland kommentarerna är det många som också skrattar, och jämför henne med olika kända komiska figurer.

Frisören: De här produkterna skulle jag aldrig använda

”Försökte du se ut som Mr Bean?”, frågar en person.

”Är du Jims pappa i American pie?”, undrar en annan.

Andra kommentarer är dock mer hjälpsamma, och flera konstaterar att det värsta kommer lägga sig efter några dagar.

”Ge det ett par dagar så att färgen bleknar lite, så kommer du garanterat älska det”, säger en person.

@sarahdonnelly5

I was trying to keep up with the kids, so I got my brows laminated, and this happened. 🙈 #fyp #foryou #foryoupage #funny #comedy #laugh #eyebrows #gonewrong #hadtoshare

♬ original sound - Sarah Donnelly
Mest läst