Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Gjorde trendiga skönhetsingreppet – nu varnar hon: ”Gör det inte”

11 apr, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTiktok.
Sophie Milner valde att göra ett ansiktslyft med den trendiga tekniken trådlyft – men det ångrar hon nu.
I en uppmärksammad video varnar hon andra, och vill hindra folk från att göra ett misstag.
”Gör det inte mot er själva damer och herrar”, skriver hon.
Annons
10 Hollywoodstjärnor som säger nej till skönhetsingreppBrand logo
10 Hollywoodstjärnor som säger nej till skönhetsingrepp

Det senaste året har så kallade trådlyft varit bland de trendigaste skönhetsingreppen man kan göra. Kändisar som Bella Hadid gjorde att många fick upp ögonen för det kosmetiska ingreppet, där man till skillnad från viss annan plastikkirurgi slipper skära upp huden för att åstadkomma ett lyft i ansiktet. I stället går det ut på att plastikkirurgen för in trådar under huden i ansiktet, som sedan hjälper till att lyfta ansiktsdragen för ett mer stramt utseende.

Men alla är inte nöjda med sina trådlyft. En av de missnöjda är Sophie Milner, vars klipp på sociala medier-appen Tiktok nu väcker uppmärksamhet, och har plockats upp av The Sun. I klippet varnar hon andra för att göra ett trådlyft, då hon fortfarande har hon efter sitt ingrepp, som hon genomförde för ett år sedan.

Annons

”Ett år senare och man kan fortfarande känna de äckliga trådarna från trådlyftet röra på sig och känner fortfarande smärta”, skriver hon i klippet, medan hon rör på ansiktet och visar var trådarna sitter.

Varningen uppmärksammas

Sophie menar att hon ångrar att hon någonsin gjorde ingreppet, och vill nu hindra andra från att göra hennes miss.

”Så mycket ånger. Gör det inte mot er själva damer och herrar. Slöseri med pengar och det kommer orsaka så mycket smärta som kommer och går och vara obekvämt efteråt”, konstaterar Sophie.

@itssophiemilner

So many regrets. Don’t do it to yourself ladies and gents. Waste of money and will cause you so much on and off pain & discomfort after 🥲 #threadlift #foxeyes #aesthetics

♬ original sound - enjoy :)

I kommentarerna är det många som tackar för Milners varning och tar den på allvar.

”Tack för att du pratar om det här, jag gjorde det nästan själv innan jag började höra alla dessa berättelser”, skriver en person.

”Jag hör bara alla dessa olika skräckhistorier om det”, skriver en annan och menar att Sophies video inte är den första varningen hon tagit del av.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons