Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Så fixar du färg och glow till glåmiga vinterkinder

05 feb, 2024 
fixa glow till vinterhud
Med de här proffsknepen och produkterna får du fin fräsch vårkänsla på huden redan i februari
Annons
Farah Abadis bästa mode-och skönhetstipsBrand logo
Farah Abadis bästa mode-och skönhetstips

Har huden tappat glowet helt under den långa mörka vintern? Både kylan och de få soltimmarna gör att man nästan kan känna sig genomskinlig när man kikar i spegeln. Vill du få lite mer färg på kinderna och lyster i huden finns dock en hel del knep att ta till. Här är våra bästa tips.

Smarta brun utan sol-tricket

Att smacka på med en traditionell brun utan sol kan kännas lite väl avancerat. Och kanske vill du inte få så mycket färg på en gång. Då är bus-droppar perfekt. Dessa kan du blanda både i din ansiktskräm och din bodylotion men bäst av allt är att du kan välja själv hur intensiv ton du vill få. Kör ett par droppar för en väldigt light färg som du gradvis kan bygga upp eller mixa i fyra till fem om du vill ha bättre drag i effekten. De flesta innehåller dessutom en viss del av hudvårdande ingredienser. Visst är det bra om du kör alla förberedelser man gör innan vanlig bus men det är inte riktigt lika avgörande för att få en jämn färg. Glöm bara inte att tvätta händerna när du är klar med insmörjningen.

Annons

Bästa brun utan sol-dropparna

Luxe Tan Tonic Drops från St Tropez
Klicka på bilden för att komma till produkten.

Luxe Tan Tonic Drops från St Tropez är tunna droppar du kan använda både till ansiktet och till kroppen. Förutom den mjuka och fina brun utan sol-effekten får du en stor dos med hudvårdande ingredienser och stort bonus för att du slipper den unkna kak-doften många brun utan sol-produkter ger när de utvecklas på huden. Läs mer och köp den här. (reklamlänk)

Self Tan Drops från Bondi Sands
Klicka på bilden för att komma till produkten.

Self Tan Drops från Bondi Sands finns i två varianter, en som ger lite mindre färg och en för dig som vill ha lite mer krut i tonen. Båda är parfymfria, innehåller återfuktande ingredienser och uppfräschande vitaminer och passar även en känslig hy. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons
Self Tanning Radiance-Plus Golden Glow Booster från Clarin
Klicka på bilden för att komma till produkten.

Self Tanning Radiance-Plus Golden Glow Booster från Clarins är klassiska bus-droppar med lite rikare formula, den är nästan som en gel. Man har här mixat det traditionella brun utan sol-ingrediensen DHA med Erythrulose för en naturligare och jämnare färg samt boostat med aloe vera för en fräsch fuktdos. Läs mer och köp den här. (reklamlänk)

Snabba mixer-knepet

Vill du inte ha bus-färg på huden kan du fixa lite mer glow genom att blanda ner en gnutta av highlighter i din ansiktskräm eller i din foundation. Det kommer att ge en naturlig och mjuk lyster och lite räcker faktiskt långt. Välj en highlighter åt det mer bronziga hållet för en solig känsla.

Annons

Bästa highlighter med solkysst effekt

Cellularose Brightening CC Lumi Serum i Sunnny Flash från By Terry
Klicka på bilden för att komma till produkten.

Cellularose Brightening CC Lumi Serum i Sunnny Flash från By Terry är lyxiga highlighterdroppar med fin dos hudvårdande effekt men också färgkorrigerande pigment som får den att smidigt och snyggt smälta ihop med huden. Läs mer och köp den här. (reklamlänk)

Shaping Light i Desert Glow från LH Cosmetics
Klicka på bilden för att komma till produkten.

Shaping Light i Desert Glow från LH Cosmetics är vegansk highlighter i lätt krämform som du enkelt kan ha både i hela ansiktet eller blanda i dagkräm alternativt foundation. Den ger en nästan glansig lyster och innehåller vitaminer samt nyponrosolja för mjukare och spänstigare hud. Läs mer och köp den här.

Annons

Enkla allt i ett-metoden

Vill du inte ha fler steg i morgonrutinen? Satsa på en dagkräm som redan har lite ton och lyster. Det finns flera alternativ, från de som bara har en lätt dos med skimrande pigment till de som också ger en smula färg.

Healthy Glow Face Cream från L'Acuila
Klicka på bilden för att komma till produkten.

Healthy Glow Face Cream från L'Acuila är perfekt för dig som verkligen vill ha en bra dos med lyster med din fuktkräm. Förutom glycerin och hyaluronsyra som återfuktar samt niacinamid som är porförminskande och hudtonsutjämnande så ger denna lätt parfymerade formula en mjukt guldig glow. Läs mer och köp den här. (reklamlänk)

Bronze Glow Priming Moisturizer från Hickap
Klicka på bilden för att komma till produkten.

Bronze Glow Priming Moisturizer från Hickap är en väldigt uppfriskande, lugnande och behaglig dagkräm som ger en mer varm och solkysst ton. Här får du dessutom en aningens utjämnande effekt och en bra grund för att lägga makeup på. Läs mer och köp den här. (reklamlänk)

Annons