Fem favoriter från Femina: frisyrtrender 2022
0:53

Efter reklamen: Fem favoriter från Femina: frisyrtrender 2022

(0:53)

Slå på ljud

Halle Berry är inte bara en prisbelönt och hyllad skådespelare – hon är också en av de i Hollywood som byter frisyr oftast. Stjärnan är inte rädd för att experimentera med både hårlängder, färger, klippningar och styling, och har testat det allra mesta.

I början av hennes karriär såg vi nästan aldrig Halle Berry i något annat än en riktigt kortklippt frisyr, antingen i form av en mer ordnad frisyr eller en busigare pixie cut. De senaste åren har hon varierat sig i hårlängd på röda mattan och med jämna mellanrum dykt upp med långt hår – något hon ofta fått till med hjälp av hårförlängningar.

Hemligheten bakom kändisarnas snygga pagefrisyrer

Halle Berrys stora hårförvandling hyllas

På Instagram visar Halle Berry upp delar av sin vardag, och där har hon under sommaren rockat en kort frisyr med delvis blonderat hår som hon har låtit varit naturligt lockigt. Men inför sin födelsedag den 14 augusti valde stjärnan att fräscha upp håret med ett lite oväntat val. Nu har hon nämligen färgat håret lila!

I den nya frisyren har Halle Berry låtit håret på sidorna vara väldigt kortklippt och naturligt svart, men det som tidigare var blonda lockar mitt på huvudet är nu i stället lila lockar – och både hennes kändisvänner och fans älskar den nya looken.

7 snygga pagefrisyrer för grått hår

”Jag vet att jag ser ut som att jag inte gör något men mitt hår har fullt upp”, skämtar Halle Berry till bilden.

Skådespelaren Julianne Moore skickar uppskattande eld-emojis, medan fansen öser beröm över Halle Berry.

”Du passar i alla stilar”, skriver en person.

”Älskar det för dig! Roligt!”, skriver en annan.

Mest läst