1:40

Efter reklamen: Kim Kardashians stilresa genom åren

(1:40)

Oavsett om du är en expert på att locka håret, eller om du precis har börjat lära dig, finns det faktiskt ett enkelt sätt att locka håret på.

Många av oss använder vanligtvis en locktång för att få till snygga vågor, men numera är det många som använder sig av en plattång för att få till ett perfekt svall.

Om du använder dig av en plattång och du tror att du har hittat den perfekta tekniken för att få till böljande lockar, kan det vara värt att tänka till en gång till.

Så ser vårens spännande hårtrender ut

Tricket som ger dig perfekta lockar med plattången

19-åriga TikTok-användaren Alyssa har delat med sig av sin teknik och det är enkelt men briljant. Hon laddade upp en video där hon bland annat säger:

"Jag har tittat på alla tjejer som visar upp hur ni lockar håret med en plattång men ni snurrar bara runt med handen", säger hon.

I klippet får vi se Alyssa locka håret med en plattång och istället för att ha tången på en 90 graders vinkel som många andra gör när de lockar, är Alyssas metod betydligt enklare då hon i princip bara tar tag i en hårslinga underifrån och därefter vrider om handen runt tången. Därefter använder hon plattången precis som när man plattar det. Men istället för att håret blir platt skapas en vacker lock.

Här är vanliga schampot som gör din gråa hårfärg perfekt

Får lovord för metoden

Så om du har tröttnat på att spendera timmar på att locka håret kan det vara en bra idé att testa Alyssas metod. En metod som redan blivit en stor succé med tanke på att klippet har setts över sju miljoner gånger.

Många användare är också lyriska över klippet. En användare skrev:

"Tack för att du bokstavligt talat har förändrat mitt liv".

En annan skrev: Du hjälpte mig precis.

Källa: The Sun

No embed code for tiktok https://www.tiktok.com/@alyssarprager/video/7051714758210309422?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id6893462604414551557