Trendar: HudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrenderSolskyddParfymtipsGrått hår

Här är årets nya foundation alla pratar om just nu – då kommer den till Sverige

19 apr, 2021 
KvD Good Apple Skin-Perfecting Foundation Balm
Hyllningskörerna vill aldrig tystna och vi kan förstå hajpen. Läs om den stora snackisen på foundationfronten just nu och varför du vill ha den.
Annons
Skönhetsredaktörens råd: Så får du ett bra glowBrand logo
Skönhetsredaktörens råd: Så får du ett bra glow

Skönhetsprodukter fortsätter att sätta spinn på TikTok och den senaste att välta den populära appen är en foundation från KVD Vegan Beauty (tidigare Kat von D) vars hashtag i skrivande stund har över 14 miljoner visningar. Men så har Good Apple Skin-Perfecting Foundation Balm inte bara ett spännande namn.

Vad är grejen?

Denna rykande heta foundation är inte en traditionell flytande bas, inte heller en mineralfoundation. Istället får du här ett mjukt krämigt balm som blir fjäderlätt i känslan på huden. Ändå ger det full täckning med modernt fräsch matt finish och formulan får allt att försvinna – från små blemmor till irriterande rodnader.

Annons
kvd foundation swatch

Trendigt innehåll

Precis som många andra foundations just nu har även denna hudvårdande ingredienser på meritlistan. Som namnet antyder är här extrakt från äpple men man har även tillsatt hyaluronsyra som förutom fukt brukar ha en snyggt utjämnande effekt på hudens yta.

kvd good apple skin perfecting foundation balm

När kan man köpa den?

Här i Sverige får vi dock vänta på Good Apple Skin-Perfecting Foundation Balm från KVD Vegan Beauty till hösten, lanseringsdatum på Sephora är inte spikat än. Den kommer i hela 40 nyanser, här kan alla hitta sin bästa färg och priset kommer att ligga på ca 400 kr.

Annons