Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Äntligen – nu kommer skönhetsmärket Charlotte Tilbury till Sverige

17 jul, 2023 
AvJessica Blockström Hember
Fotografshutterstock/tt
charlotte tilbury lanserar sitt skönhetsmärke
Väntan är över – läs om lanseringen av det hyllade skönhetsmärket Charlotte Tilbury och var du kommer att hitta produkterna i Sverige.
Annons
Mogen hy #6 – Så undviker du att läppstiftet blöderBrand logo
Mogen hy #6 – Så undviker du att läppstiftet blöder

Flawless Filter, Magic Cream och Pillow Talk Lipstick – Charlotte Tilbury har ett helt pärlband av sminkprodukter som inte bara hamnat på topplistor världen över. De har stannat där uppe också. Den enkla anledningen är att den brittiska makeupartisten är en fena på att få fram lyxig makeup som också är lätt att använda. Man känner sig lite snyggare med de här stjärnorna i sminkväskan. Fram till nu har man dock fått sätta sitt hopp till snälla vänner som åkt till England eller USA då märkets fulla sortiment inte funnits att köpa här i Sverige. Eller chansat och klickat hem med risken att paketet tullats. Men nu blir det ändring på detta. Snart landar nämligen Charlotte Tilbury med alla sina härliga smink- och hudvårdsprodukter här i Sverige.

Annons

Hit kommer Charlotte Tilbury i höst

NK i Stockholm är redan en härlig skönhetsdestination men från och med slutet av september får vi ännu större anledning att besöka varuhuset. Då lanseras nämligen Charlotte Tilbury för första gången med en egen disk i Sverige. Låter det ändå lite krångligt att ta sig till huvudstaden för att köpa smink? Då kan du vara lugn. Man kommer också att ha hela sortimentet på NK:s relativt nylanserade webbshop där du också hittar härliga märken som Maison Francis Kurkdjian och Diptyque.

Tre favoriter från Charlotte Tilbury

Det finns så många stjärnor bland Charlotte Tilburys produkter att listan över favoriter skulle kunna bli väldigt lång. Men om vi bara får välja tre så är det dessa vi slår till på.

Den multifunktionella highlightern

flawless filter från charlotte tilbury

Hollywood Flawless Filter är multifunktionell highlighter som ger huden magisk lyster men också kan användas som primer eller för att fräscha upp huden utan foundation.

Det lättmålade rouget

pillow talk blush från charlotte tilbury

Pillow Talk Matte Beauty Blush Wand är rouget som du sveper på med skumkudden och sedan lätt tonar in i huden för en härlig rodnad som ser ut att komma från insidan.

Den magiska krämen

magic cream från charlotte tilbury

Även om Charlotte Tilbury är makeupartist och de flesta produkterna är sminkprodukter så finns det en sak som blivit en riktig kultklassiker och stapelvara hemma hos många skönhetsälskare som sticker ut. Magic Cream är en vårdande och superåterfuktande ansiktskräm som också ger din hud en väldigt härlig lyster och studs. Enligt ryktet rörde hon ihop denna för många år sedan och använde på trötta modeller när hon jobbade backstage som makeupartist. Ryktet om den magiska mixen spred sig och när hon startade sitt eget märke för lite mer än 10 år sedan hade den en självklar plats bland all makeup. Namnet? Den fick sitt namn då modellerna frågade efter just "Charlottes magic cream" när de skulle jobba. I dag säljs en varannan minut någonstans i världen. Och snart alltså även på NK i Stockholm.

Annons