Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Harry Styles har precis släppt sitt eget skönhetsmärke

16 nov, 2021 
Harry Styles uppträder på Grammy-galan.

Den stilbildande idolen har något riktigt härligt på gång med sitt Pleasing.

Annons
I den här ordningen ska du använda dina produkter enligt The skin coachBrand logo
I den här ordningen ska du använda dina produkter enligt The skin coach

Nu är det live. Harry Styles har i dagarna lanserat sitt eget skönhetsmärke. Pleasing är namnet på den f d One Direction-sångarens härligt livsbejakande märke där han erbjuder allt från hudvård till nagellack. Och vem är förvånad. Styles har verkligen lyst upp världen med sin lekfullhet när det kommer till både mode och makeup.

Nagellack och hudvårdshybrider

Först ut på hemsidan är Perfect Pearl, en liten kollektion med sex produkter. Här finns en serum-penna för ögon och läppar, ett lystergivande serum för huden som kan dubbla som makeup-primer samt tre nagellack och ett topplack som har en pärlskimrande formula samtidigt som den ger en matt finish. Du får dessutom stickers-bokstäver på köpet att skräddarsy nagellooken med. Att det blev just lack känns självklart med tanke på att Harry Styles ofta syns med lysande färger på naglarna, gärna olika. Tanken med Pleasing är också att vara en förlängning av musikerns inspirerande stil där det inte finns några regler.

nagellacken från Pleasing på Harry Styles händer

Hållbart såklart

Redan den 15 november öppnade man upp förbokningen och från den 29 november går det att klicka hem produkterna direkt från Pleasing. Märket är veganskt, hållbarhet har hög prioritet och det finns en rad ingredienser man valt bort för att kunna kalla märket "clean". Det första Pleasing-släppet är bara en liten försmak, att det kommer fler produkter i framtiden är helt säkert. Du kan kika på märket här.

Annons