Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: HudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrenderSolskyddParfymtipsGrått hår

H&M Beauty växlar upp & lanserar brett skönhetssortiment på nätet

01 nov, 2021 
hm beautys utökade sortiment på nätet
Med flera spännande märken på menyn blir kedjans webbshop en härlig och inspirerande skönhetsdestination att räkna med.
Annons
8 gånger Hailey Bieber rockat 90-talsfrisyrer att inspireras avBrand logo
8 gånger Hailey Bieber rockat 90-talsfrisyrer att inspireras av

H&Ms skönhetsavdelning har länge haft ett stort utbud med flera spännande märken till väldigt bra priser. Men bara i kedjans butiker. Fram till idag har du inte hittat annat än just H&M Beautys egna produkter på hemsidan. Men nu händer det! Och då man släpper in andra och satsar på en nylansering gör man det ordentligt. Inte mindre än 50 nya varumärken är på gång i en första fas. Här finns allt från lyckopiller som Glow Hub till omåttligt populära, effektiva och extremt plånboksvänliga the Ordinary. Alla kommer dock inte upp samtidigt, det blir nya varumärken att upptäcka varje dag. Och för att fira har man även fina erbjudanden varje dag. Vi fick en pratstund med Cathrine Wigzell, general manager på H&M Beauty om satsningen.

Annons
catherine wigzell är general manager på H&M Beauty
General Manager Cathrine Wigzell har många spännande planer för H&M Beauty. Nya externa varumärken på hemsidan är bara ett första steg.

Vad är det som gör H&M Beauty unikt?

- Vi har högkvalitativa produkter med hög trendkänsla och till bra priser. Och vi har en naturlig koppling mellan fashion, mode och beauty.

Nu när ni lanserar andra varumärken än ert eget på webbshoppen, hur har ni tänkt med urvalet?

- Det ska vara varumärken som efterfrågas, de ska vara trendiga och gärna också hållbara. Och alltid till ett tillgängligt prisspann - alla ska kunna hitta något oavsett plånbok.

Annons

Vilka varumärken är du själv extra glad över?

- Eftersom hudvård är så stort just nu och växer hela tiden tycker jag det är extra kul att vi kan erbjuda ett så brett urval på den fronten. Det är allt från märken som the Ordinary och Mario Badescu till Indeed Labs , Glow Hub och Hickap. Och många fler.

serum från the ordinary som förminskar porer och motverkar plitor

En del tycker det är knepigt med nätet där man inte kan känna och klämma på produkterna innan man handlar. Vilka är dina bästa tips när det gäller att shoppa skönhet online?

- Gör research! Titta på vad influencers eller bloggare som du gillar och se vad de har skrivit om produkterna. Läs också recensioner, det tycker jag är väldigt hjälpsamt. Jag tycker faktiskt även dåliga recensioner kan ge bra vägledning, jag har hittat en del egna favoriter på så sätt för att den som skrivit t ex haft en annan hudtyp än jag har. Se också till att handla från en betrodd sajt så du vet att produkterna är bra.

Annons

Det finns en del företag som fått kritik för att recensionerna varit fejkade. Hur ska man kunna veta att det inte är så?

- Är det bara hurra-rop på alla produkter på hela sajten skulle jag dra öronen åt mig.

Om du bara får välja tre produkter, vilka skulle du klicka hem från hm.se?

- Det skulle bli Nanoblur från Indeed Labs som är en väldigt spännande och annorlunda primer, vår egen Perfect Hydrating Foundation där du får otroligt hög kvalitet för vad den kostar och Butter Lip Gloss från NYX. Det senare har blivit väldigt hyllat och jag kan bara instämma i dessa hyllningskörer.

Förutom nya varumärken på sajten, vad har ni i kikarn?

- Vi jobbar på ett nytt koncept till H&M Beauty-avdelningarna som kommer att bjuda på en helt ny upplevelse. Ganska mycket ser likadant ut idag och vi vill göra det på nytt sätt där fashion och beauty har en naturlig koppling, det som H&M redan är så bra på. Men det är än så länge hemligt hur det kommer att bli.

Annons

Cathrines favoriter

kultprimer som suddar ut porer från indeed labs

Nanoblur Skin Blurring Cream från Indeed Labs kostar 269 kr/30 ml och finns ANNONS här.

hyllad foundation från H&M Beauty

Perfect Hydrating Foundation från H&M Beauty kostar 129 kr/25 ml och finns ANNONS här.

Annons
läppglans med härligt smörig formula

Butter Lip Gloss från NYX kostar 79.90 kr och finns ANNONS här.

Annons