Efter reklamen: Video: Skönhetstrenderna vi lämnar i 2021

Slå på ljud

De flesta av oss har minst en gång haft ögonbryn vi inte är nöjda med, åtminstone i efterhand. Ostylade, sönderplockade eller översminkade ögonbryn som vi ångrar när vi ser tillbaka på dem.

Den här kvinnan, som nu har blivit viral på sociala medier-appen Tiktok, gick till en skönhetssalong för att fixa ögonbrynen, antagligen just för att slippa en misslyckad brynlook – men i stället blev det helt tvärtom. I videoklippet, som också uppmärksammas av brittiska sajten The Sun, sitter en kvinna och gråter i en bil. Det är hennes vän Diana Avitu som har filmat händelsen och lagt upp det på Tiktok.

Så får du läppstiftet att sitta hela kvällen

”När ögonbrynskvinnan misslyckas totalt”, skriver hon till det korta klippet.

De nya brynen.

När den gråtande kvinnan vänder sig om och kollar in i kameran kan alla se att hennes bryn har format lite väl mycket – de har ett så högt valv att de ser alldeles spetsiga ut.

Ögonbrynen får alla att börja skratta

Bland kommentarerna är det många som känner med kvinnan, men som samtidigt inte kan hålla sig för skratt.

”Hon gav dig Angry birds-bryn! Måla bara i dem litegrann”, skriver en person, och syftar på det omtyckta mobilspelet där tecknade fåglar har arga ögonbryn.

”Hon har det där permanent förvånade utseendet”, skämtar en annan.

Bästa frisyrerna för tunt hår efter 50

”Först tänkte jag.... hon är säkert dramatisk och de kommer se bra ut. Sen vände hon sig om... och jag började skratta”, erkänner en tredje person.

Mest läst