Video: 9 gånger kändisar gjort stora hårmakeovers
0:53

Efter reklamen: Video: 9 gånger kändisar gjort stora hårmakeovers

(0:53)

Slå på ljud

Sugen på att ge håret en uppdatering i höstmörkret? Då är de bara att välja och vraka bland höstens trendfärger. Det spelar ingen roll om du vill vara maxad eller nedtonad – det finns något för alla.

”Expensive brunette”

I våras var lyxigt blond det hetaste du kunde färga håret i – i höst är det dyr brunett som gäller. Trenden ska ge håret en lyxigt exklusiv känsla, med mängder av slingor som reflekterar ljuset och gör håret dimensionellt till max. Det gör också att håret ser glossigt glansigt ut.

– Det spelar ingen roll om det är kallare eller varmare toner, trenden fokuserar på att ha väldigt välmående hår med en rik hårfärg, säger frisören Leland Olson till In Style.

Maxad färg

Vill du ta ut svängarna mer med håret, så kan du välja fritt bland mer maxade färger, skriver Damernas värld. Superblont, svart eller djupt rött? Det är bara att gå loss på den färg som passar dig och din sinnesstämning bäst. Var inte rädd för intensiva färger!

5 snygga frisyrer för grått hår

Karamell

En mjuk och ljust brun färg som karamell ger liv åt håret, och kan vara lätt att ta hand om. Har du blåa ögon får hårfärgen dina ögon att ”poppa”!

Cara Delevignes ögonfärg kommer fram fint av karamelltonerna.

Laurent Vu/SIPA/Shutterstock

Skuggrötter

Den här trenden är den allra lättaste att underhålla – här är den oundvikliga utväxten vid färgat hår hela grejen. Skuggrötter är en från början planerad utväxt, som ger en snyggt grunge-känsla.

Det händer med håret om du inte tvättar det på en vecka

Kastanjerött

Går det at nämna höstiga hårtrender utan att minst en rödbrun nyans är med på listan? Tveksamt. Medan koppar var det hetaste 2021, så ser vi i år mer varma bruna nyanser som kastanjerött eller ”auburn”.

Se också: 7 kändisar med deras naturliga hårfärg
0:56

Efter reklamen: Se också: 7 kändisar med deras naturliga hårfärg

(0:56)

Slå på ljud
Mest läst