Efter reklamen: VIDEO: Skönhetstrenderna vi lämnar i 2021

Slå på ljud

Vi är många som drömmer om de perfekta ögonbrynen – de senaste åren har buskiga bryn med tydliga strån blivit modernt, och det har blivit vanligt att fylla ut sina ögonbryn både med ögonbrynspenna, vax och färgad bryngel. Att tatuera ögonbrynen med hjälp av microblading, en semipermanent behandling som efterliknar riktiga hårstrån och gör att ögonbrynen ser fylligare ut, har också blivit riktigt stort.

Men allt eftersom microblading har blivit trendigt har de misslyckade exemplen på behandlingen också blivit allt fler. En av de som råkat ut för microblading som blivit hemskt fel är Isabelle Cook, som delar med sig av sin ögonbrynsresa på sociala medier.

Jackie Kennedys beautyrutin – smarta knepen som håller än i dag

På Instagram visar Cook hur hon besökte en bryntekniker för att få de där fylliga ögonbrynen hon hade drömt om.

”Jag som trodde att jag skulle få riktigt naturligt microblading”, skriver hon till en video, och visar hur hon efter besöket kommer ut med ögonbryn som är formade som bokstaven W.

”Från långt håll ser det ut som stygn”, konstaterar hon.

Slutresultatet.

Varnar för ingreppet

De misslyckade brynen, som ser ut som om någon har målat hennes ögonbryn med tuschpenna, gjorde att Isabelle fick uppsöka en studio för tatueringsborttagning. Men det hon fick höra där fick henne inte på bättre humör.

”Jag kom precis tillbaka från borttagningen.... Det kommer fortsätta se ut så här under lång tid”, berättade hon med tårar i ögonen.

Hon får också ofta höra att det inte har hänt på riktigt, utan att hennes misslyckade ögonbryn varit ett skämt från hennes sida.

”Det får mig att skratta för den enda som blev skojad med var jag”, säger hon.

Nu vill Isabelle att andra ska tänka ett varv extra innan de gör microblading.

SE OCKSÅ: Fem favoriter från Femina: franska skönhetsknep
0:54

Efter reklamen: SE OCKSÅ: Fem favoriter från Femina: franska skönhetsknep

(0:54)

Slå på ljud
Mest läst