Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Jag har testat hundratals ansiktspeelingar - den här är min favorit

13 sep, 2021 
AvJessica Blockström Hember
Fotografmonstera/pexels
kvinna som penslar på ansiktspeeling eller mask med stjärnor
Med den här stjärnbehandlingen får du lyxeffekt på huden direkt.
Annons
10 modeller som visar att annorlunda är vackertBrand logo
10 modeller som visar att annorlunda är vackert

En av hudvårdens stora stjärnor just nu är Joanna Vargas. Att få en behandling av henne på salongen i New York är inte bara svårt på grund av avståndet. Det är dessutom många månaders väntelista för en tid. Om det ens går. Varför hon är så populär? Förutom att hon fixar huden på stjärnor som Eva Mendes och Maggie Gyllenhaal så är hon en riktig hudmagiker som kan trolla fram fantastiska resultat.

hudterapeuten joanna vargas

Stjärnglans hemma

Vill du ha lite av denna magi så går det faktiskt. Joanna Vargas produkter finns i Sverige och en av mina absoluta favoriter är hennes Exfoliating Mask. Den ser inte bara lyxig ut med sin guldskimrande formula. Resultatet är toppklass med denna.

Annons

Så här använder du den

ansiktsmask och peeling i ett

När du masserat den lätt över ansiktet under en minut ska den sitta minst tre minuter. Den torkar då utan att det direkt känns torrt. Fukta sedan upp och torka försiktigt av med en fuktig frottélapp.

Peeling med superkrafter

Det är den bästa peelingen någonsin. Den jobbar nämligen på flera plan. Här finns enzymet bromelain (från ananas), mineralrik kaolinlera, naturligt exfolierande galactoarabinan-extrakt från lärkträd som också sätter fart på cellförnyelsen samt mjölksyra, kojicsyra och PHA-syra som även fixar fukt. I den ganska lösa och otroligt dryga formulan finns mikrosmå korn som slipar snällt på ytan. Efteråt blir huden inte bara blir ljuvligt len. Den känns lugnad, behaglig och du ser i spegeln att där är mer studs och spänst. Som en ansiktsbehandling på burk helt enektl. Du kan dessutom använda den för att punktmarkera finnar då formulan dämpar inflammationen och gör utbrottets livscykel kortare.

Annons

Exfoliating Mask från Joanna Vargas kostar 605 kr/48 ml och den finns bl a på Grand Hotel i Stockholm samt här (reklamlänk).

Annons