Trendar: HudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrenderSolskyddParfymtipsGrått hår

Jennifer Anistons vågade klipp

10 feb, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Jennifer Aniston är känd för sitt vackra hårsvall, och har varit en frisyrikon i närmare 30 år.
Nu visar hon upp en ny frisyr som många har ratat under lång tid – men som med återkomsten på Anistons huvud verkar vara på väg in i värmen igen.
Annons
Jennifer Anistons bästa frisyrer genom tidernaBrand logo
Jennifer Anistons bästa frisyrer genom tiderna

Ända sedan Jennifer Aniston spelade Rachel Greene i Vänner har hon varit en frisyrförebild för miljontals kvinnor runt om i världen. 1994 fick hon folk att rusa till frisörsalongerna för att kopiera hennes uppklippta frisyr, och sedan dess har fansen gått i hennes fotspår med raka längder, page och Hollywoodlockar.

De senaste åren har skådespelaren hållit sig mer till säkra kort, och mest satsat på sin signaturfrisyr med lösa fönade lockar i mittbena och samma cendréfärg på håret.

Nu visar stjärnan dock upp en ny frisyr, och frågan är om lika många kommer följa det här draget eller inte. På en bild på sin Instagram från inspelningen av filmen Murder mysteries 2 tillsammans med Adam Sandler syns det hur Jennifer Aniston har lugg. Medan det främst är olika varianter av gardinluggen som har varit inne de senaste åren – och som kanske peakade 2021 – så har Jennifer Aniston valt en rakare snedlugg, likt den hon hade under de sista säsongerna av Vänner.

Gardinlugg fortfarande stor trend

De senaste åren har raklugg och snedlugg fått ta baksätet för att gardinluggen och den fönade Hollywood-luggen ska få ta plats, men det verkar som att trenden kanske är på väg att vända igen.

Därmed inte sagt att vi har sett de sista gardinluggarna i Hollywood. Nyligen klippte Kendall Jenner också gardinlugg, och många är överens om att det är enväldigt smickrande frisyr.

– Gardinlugg är en inkörsport till lugg, för de är väldigt lätta att variera. De är långa nog att växa ut eller sätta upp om man vill men de kan också klippas till en kortare look, säger frisören Emily Heser till Glamour.

3 stylingtips för den perfekta luggen

  1. Rädd för att tynga ner luggen? Använd måttligt med produkter för att minska risken för en tung lugg.
  2. Gå till frisören för att underhålla din lugg, det är betydligt lättare än att själv ta till kökssaxen.
  3. Variera stylingen genom att använda plattång eller locktång.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons