Jennifer Garner i sin nya frisyr med kort hår.
5 saker om Jennifer Garner som du kanske inte visste
1:08

Efter reklamen: 5 saker om Jennifer Garner som du kanske inte visste

(1:08)

Slå på ljud

Vi är vana att se den amerikanska skådespelerskan Jennifer Garner i långa böljande lockar. Men nu är dom ett minne blott. Stjärnan avslöjade på en gala i november när hon klev ut på röda mattan att hon klippt kort hår och visade stolt upp sin nya frisyr. Några dagar senare fick hennes följare på Instagram en närmare titt på hennes omvandling – från långt hår till kort hår och den så kallade lob-frisyren:

– Hej, jag har kort hår!

Jennifer Garner på gala i sin nya frisyr med kort hår.

Jennifer Garner visar upp sin frisyr på röda mattan inför galan Big Brothers Big Sisters Of Greater Los Angeles i november 2022.

Foto: TT

Kändisfrisör klippte Jennifer Garner

Jennifer Garner lät ingen mindre än hennes frisör, Adir Abergel, sedan många år tillbaka att klippa en så kallad lob. Det korta håret landar precis vid hennes nyckelben och vilar på hennes axlar. Garners långa lugg har borstats åt sidan. Till det nya korta håret verkar hennes frisör även lagt på brondfärgade slingor som smälter fint in i hennes vanliga brunettfärg.

Skönhetsfavoriter: Hår- och hudvård till fyndpris under Black Week

Även om skådespelerskan har lekt med sitt hår tidigare inför olika roller och även haft lugg så är det här den kortaste frisyren vi har sett henne i på många år.

Så fixar Jennifer Garner sitt korta hår

– Jag har kort hår, vilket innebär ett nytt sätt att göra mitt hår, säger hon i en video på Instagram där hon delar med sig av sin nya hårvårdsrutin vilket inkluderar produkter från Virtue Labs, ett hårvårdsmärke som hon är partner för.

Se fräscht solbränd ut mitt i vintern på bara några sekunder

Efter att ha använt en stylingkräm, textureringsspray och olja från märket förklarar hon:

– Short hair, don't care.

Sen höjer Jennifer Garner ett glas med bubbel och skålar med sina följare.

Mest läst