Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Skönhetsfavoriter: Hår- och hudvård till fyndpris under Black Week

21 nov, 2022 
AvJessica Blockström Hember
Fotografanna shvets/pexels
tre skrattande kvinnor som har ansiktsmask och ögonpads som de köpt på Black Week
Här är våra bästa tips under Black Week på ansiktskrämer, serum, hårmasker och annat lyxigt att satsa på när det är fyndläge på hudvård och hårprodukter.
Annons
FRÅN SMALA STRECK TILL BUSKIGA BRYN Se kändisarnas ögonbryn på 90-talet vs nuBrand logo
FRÅN SMALA STRECK TILL BUSKIGA BRYN Se kändisarnas ögonbryn på 90-talet vs nu

Den här veckan är det Black Week och skönhetsavdelningarna är fulla av härliga och lyxiga produkter till riktigt fina priser. Bra läge att göra klipp på allt från ansiktskrämer till hårmasker med andra ord. Här kan du hitta hudvård du varit nyfiken på länge men också passa på att fylla på förråden med sådant du redan fastnat för. Denna djungel av erbjudanden och rabatter kan dock göra det lite svårt att navigera. Hur ska man tänka för att få ut mest av pengarna? Här har jag plockat ut de bästa och smartaste klippen du kan hitta under Black Week 2022 när det kommer till hår- och hudvård.

Bästa fynd för hudvård under Black Week

mild rengöringsgel ett fynd i hudvård under black week

Ultra Calming Cleanser från Dermalogica är klassisk favorit när det kommer till hudvård, en supermild ansiktsrengöring som passar även den känsligaste hud. Den gör rent smatidigt som den lugnar och kyler ner.

Annons

Ultra Calming Cleanser från Dermalogica kostar vanligtvis 415 kr/250 ml men du hittar den till riktigt bra Black Week-pris här (reklamlänk).

ikoniskt franskt micellärvatten att fynda som hudvård på black week

Stapelvara hemma hos både skönhetsredaktörer och makeupartister är micellärvattnet H2O Sensibio från franska Bioderma, en rengöring som också passar känslig hy men också kan användas när du inte har tillgång till vatten. Formulan sveper smidigt och skonsamt bort både smink och smuts.

H2O Sensibio från Bioderma kostar vanligtvis 169 kr/500 ml men du hittar det till Black Week-pris här. (reklamlänk)

klassiskt serum som fixar fin hudvård till natten att fynda på black week

Ikoniskt serum som just nu finns till otroligt pris är Estée Lauders underbart lyxiga Advanced Night Repair, hudvård som reparerar skador medan du sover. Ett serum som alltid finns hemma hos skönhetsredaktören.

Annons

Advanced Night Repair från Estée Lauder kostar vanligtvis 880 kr/30 ml men du hittar det till Black Week-pris här (reklamlänk).

Har du mogen hy och letar efter ett aktivt serum som piggar upp din hud, dämpar pigmenteringar, boostar kollagenet och ger fin lyster är C E Ferulic från SkinCeuticals en riktig toppen-produkt. Dessa droppar fixar bättre studs i huden med 15% L-ascorbinsyra i perfekt kombination med tocopherol och ferulinsyra. Du använder detta serum på morgonen under övrig hudvård.

C E Ferulic från SkinCeuticals kostar vanligtvis 1790 kr/30 ml men du hittar det till Black Week-pris här. (reklamlänk)

Annons
aktivt serum för ögonen med retinol att fynda på black week

Synlig effekt på linjer och rynkor kring ögonen får du med den välformulerade Super Eye Serum från Verso, ett riktigt lyxigt ögonserum som du kan använda för sig själv eller tillsammans med en återfuktande ögonkräm om du är väldigt torr här. Det ger bättre spänst och lyster tack vare ett speciellt retinol-derivat.

Super Eye Serum från Verso kostar vanligtvis 549 kr/15 ml men du hittar det till Black Week-pris här. (reklamlänk)

hudvård som gör gott för mogen hy från filorga

Multifunktionell hudvård är en favorit, med Time-Filler 5XP Cream från Filorga som du kan använda både morgon och kväll för att återfukta ordentligt och samtidigt jobba på ålderstecken tack vare hyaluronsyra, peptider, strandslilja och märkets speciella cocktail av välgörande vitaminer och mineraler. Den smälter fint in i huden och passar normal till torr hy.

Annons

Time-Filler 5XP Cream från Filorga kostar vanligtvis 775 kr/50 ml men du hittar det till Black Week-pris här. (reklamlänk)

Smartaste köpen till ditt hår under Black Week

lyxigt schampo att fynda på black week

Ett av de allra bästa schampon som redaktionen testat är det prisbelönta Bond Maintenance Shampoo N° 4 från Olaplex som får håret att bli livfullt och fräsch igen efter bara en tvätt trots att det utstått olika behandlingar.

Bond Maintenance Shampoo N° 4 från Olaplex kostar vanligtvis 349 kr/250 ml men du hittar det till Black Week-pris här. (reklamlänk)

härlig inpackning för ditt hår som är extra prisvärd på black week

Hudvård för håret är det hetaste just nu och precis det får du med Björn Axéns djupt vårdande Deep Conditioner Repair. Den här lyxiga krämiga hårinpackningen är toppen om du har ett slitet, torrt och skadat hår då mineraler och proteiner bygger upp stråna och ger bättre elasticitet. Det innehåller också arganolja som gör även hårbotten mjuk och behagligt.

Annons

Deep Conditioner Repair från Björn Axén kostar vanligtvis 179 kr/200 ml men du hittar det till Black Week-pris här. (reklamlänk)

Drömmer du om ett värmeskydd som också gör håret härligt glansigt och vackert så är det fyndläge på Sisleys lyxiga Hair Rituel just nu, även det här som hudvård fast för håret. Här finns den lättarbetade inpackningen The Cream 230 som du ska låta sitta kvar efter appliceringen. Det gör håret lättare att reda ut och får även ett moget hår som är lite tunnare och tröttare att pigga på sig. Formula aktiveras av värme.

Hair Rituel The Cream 230 från Sisley kostar vanligtvis hela 950 kr/150 ml men du hittar denna dryga hårkräm till riktigt fint Black Week-pris här (reklamlänk).

Annons