Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Kändisarna som gjort drastiska hårförvandlingar

01 nov, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Vi är vana vid att se dem i en viss frisyr – men ibland chockar kändisarna oss med drastiska hårförändringar.
Här är åtta kändiskvinnor som gjort ordentliga frisyrbyten och gått helt utanför sina egna hårramar.
Annons
Se kändisarnas värsta frisyrer – enligt dem självaBrand logo
Se kändisarnas värsta frisyrer – enligt dem själva

Kate Hudson

Skådespelaren Kate Hudson förknippar många med ett blont halvlockigt svall, då det var så hon såg ut i många av sina tidiga, stora roller i filmer som Hur man blir av med en kille på 10 dagar och Almost famous. När stjärnan snaggade av sig håret och hade kort mörkt hår var det därför många som höjde på ögonbrynen – men Kate visade att hon passar i alla möjliga frisyrer!

Annons

Anne Hathaway

Anne Hathaway hade ett mörkt buskigt hår i sin genombrottsroll En prinsessas dagbok, och har för det mesta hållit fast vid det mörka hårsvallet. När hon klippte håret för Les Miserables behöll hon det också mörkt. Men sedan tog hon ut svängarna ännu mer, och blekte håret ljust blont – vilket fick henne att se ut som en helt annan människa.

Reese Witherspoon

Få Hollywoodstjärnor känns så synonyma med blont hår som Reese Witherspoon, kanske på grund av hennes klassiska roll i Legally blonde. Men när Reese spelade June Carter i Walk the line, en roll som gjorde henne till Oscarsvinnare, fick hon färga håret mörkt och gick knappt att känna igen.

Annons

Ciara

Artisten Ciara tycker om att ta ut svängarna på röda mattan, men har ofta någon form av mörk håruppsättning – antingen med långa extensions eller med lockat svall. Den här blekta frisyren med rak lugg var dock något utöver det vanliga för stjärnan.

Emma Watson

Att spela Hermione i filmerna om Harry Potter gör att man kommer förknippas med ett stort, brunt barr för resten av livet. Även om Emma Watson för det mesta har mer glossiga lockar än Hermione var det när hon kapade håret för en kort pixiefrisyr som många tappade hakan.

Annons

Demi Lovato

Artisten och forna Disney-stjärnan Demi Lovato har gått igenom många perioder och stilar i rampljuset. Genomgående var länge hennes svarta hårsvall, men nu har Demi kapat lockarna för en mer edgy hockeyfrilla med lugg.

Marion Cotillard

Om man tänker på franska skådespelaren Marion Cotillard ser de flesta framför sig en mörkbrun längre page och röda läppar. De röda läpparna håller hon ofta hårt i, men 2018 testade Marion livet som blondin. Hon övergick dock ganska snart till sitt vanliga mörka hår igen.

Annons

Rose McGowan

Skådespelaren Rose McGowan hade rött hår när hon slog igenom stort i Förhäxad, och har sedan bytt hårfärg fram och tillbaka mellan röda och bruna toner. 2018 valde hon både att blondera sig och att snagga av allt hår, vilket minst sagt gav henne en ny look.

Någon som nyligen övergett sin signaturlook är Julianne Moore – här kan du se hennes nya look!

Annons