Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Julianne Moores stora skönhetsförändring – så ser hon ut nu

30 okt, 2022 
Julianne Moore
Julianne Moore kännetecknas ofta för sitt vackra naturligt röda hårsvall. Men nu har skådespelaren övergett sin signaturlook och visar upp sin nya frisyr!
Annons
Se kändisarnas värsta frisyrer – enligt dem självaBrand logo
Se kändisarnas värsta frisyrer – enligt dem själva

Nu karvar vi ut Halloweenpumpor och dricker pumpkin spiced latte, medan höstlöven singlar ner. Och visst är säsongens färger vackra? Det verkar i alla fall de de stora Hollywood-kändisarna tycka, som har anammat höstens färger på ett högst personligt sätt.

En stor trend bland stjärnorna har blivit att färga håret rött, eller addera koppartoner till lockarna. En förklaring till det nya hårmodet kan vara att ju kallare det blir utomhus, desto varmare färger vill vi ha i håret.

Men någon som inte följer med i utvecklingen, utan har gjort en helomvändning är den prisade skådespelaren Julianne Moore. Vi känner igen henne från mängder av filmer; allt från rysare som När lammen tystnar till romantiska komedier som Crazy, Stupid, Love. till storfavoriter som Hungerspelen.

Julianne Moores nya hårfärg

Cosmopolitan uppmärksammar att medan resten av stjärnorna färgar håret rött, så överger Julianne Moore sitt karakteristiska röda svall.

Annons

Att färga håret är någonting som många av de stora kändisarna gör titt som tätt. Men att naturligt rödhåriga Julianne Moore skulle överge sin signaturlook var det nog ingen som väntade sig.

I ett inlägg på Instagram visar Julianne Moore upp sin nya hårfärg – och hon har blivit blond!

“Den här gången är vi alla blonda”, skriver hon till bilden, där hon poserar tillsammans med makeup-artisten Susan Reilly LeHane och hårstylisten Nicole Bridgeford.

Huruvida Julianne Moore numera kommer rocka den blonda looken eller återgå till sitt vanliga röda svall återstår att se, men vi kan inte annat än att säga att hennes nya frisyr är snygg!

Eftersom bilden ser ut att vara tagen i en sminkstudio på en filmuppsättning så spekulerar fansen i kommentarsflödet om den nya hårfärgen kan ha att göra med en roll i en kommande film.

Annons