Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Kändisarnas värsta frisyrer någonsin – enligt dem själva

16 aug, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Vi har nog alla haft frisyrer vi inte varit nöjda med – men de flesta av oss har sluppit visa den misslyckade frisyren inför hela världens kameror.
Här är kändisarnas värsta frisyrer och klipp enligt dem själva.
Annons
Video: Kändisarnas värsta frisyrer – enligt dem självaBrand logo
Video: Kändisarnas värsta frisyrer – enligt dem själva

Att komma ut från frisören och inte känna sig nöjd är riktigt frustrerande. Det behöver inte vara fult klippt för att man inte ska trivas i sin nya frisyr – den kan bara känns för kort, för blek eller på annat sätt inte som en själv.

För kändisarna blir misslyckade frisyrer tyvärr mer bestående än för andra, då de ändå måste fotograferas på röda mattan och i andra sammanhang, trots att de inte är nöjda med sina frisyrer.

Här är kändisarnas värsta frisyrer, enligt dem själva.

Annons

Jennifer Aniston

När Jennifer Aniston slog igenom i Vänner 1994 blev hennes frisyr snart lika känd som henne själv. ”The Rachel haircut” kopierades av miljontals kvinnor världen över, men Jennifer Aniston tycker själv inte om den.

– Den där jäkla Rachel-frisyren, det var inte min bästa look. Hur ska jag säga detta? Jag tyckte att det var den fulaste frisyren jag någonsin hade sett, har Aniston sagt.

Cameron Diaz

2012 fotades Cameron Diaz med en riktigt kort page – en look många tyckte att hon passade väldigt bra i. Hon själv var dock inte alls nöjd.

Annons

– Det blev ett litet missförstånd. Jag sa ”jag vill bara att du tar lite”, och det gick från hit till hit. Jag brast ut i tårar och började gråta, och kände mig så sårbar, har hon sagt.

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence rockade en spretig pixie-cut 2013, något som gjorde att många fans följde Hunger games-skådespelarens fotspår och kapade lockarna. För Jennifer handlade klippet om att hon för trött på sitt svall, men hon blev inte nöjd.

– Det var i någon slags axellängd och växte ut till någon konstigt längd, och jag satte hela tiden upp det i en knut, så till slut klippte jag bara av det. Men det hade inte kunnat bli fulare.

Annons

Sarah Jessica Parker

2001 sportade Sarah Jessica Parker en kort, lockig page – det gör hon inte om.

– Frisören Serge Normant klippte av det för Sex and the city. Det är dags att glömma och aldrig diskutera igen, har hon sagt skämtsamt.

Annons

Carey Mulligan

Carey Mulligan passade ypperligt i sin kortklippta pixie cut som hon hade 2009 och 2010 – men hon klippte frisyren högts motvilligt.

– Jag hatar mitt hår. Efter An education så hade jag en liten roll i Michael Manns film Public enemies och han ville att jag skulle färga håret vitblont, och det förstörde mitt hår. Det verkligen totalsabbade det, det föll isär och var stekt. Så jag fick klippa av det. Jag grät.

Källa: Elle.

Se också: 5 saker att aldrig göra med blött hårBrand logo
Se också: 5 saker att aldrig göra med blött hår
Annons