Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Kvinnan fick sitt hår förstört av frisören

15 feb, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTiktok.
Jaimee Emily gick till frisören i hopp om att få en snygg balayage i sitt röda hår.
Istället kom hon därifrån med sönderhackat hår som går av – något hon nu visar upp på sociala medier.
”Jag lider med dig och å alla frisörers vägnar vill jag säga att jag är ledsen”, kommenterar en person efter att ha sett hårkatastrofen.
Annons
3 tips som gör att ditt hår åldras hälsosamtBrand logo
3 tips som gör att ditt hår åldras hälsosamt

Jaimee Emily ville fräscha till håret, och gick till en frisör i hopp om att klippa sig och färga i balayage. Men frisörbesöket blev en mardrömsupplevelse som hon nu visar upp på sociala medier-appen Tiktok, och får sympati för.

I en video berättar Jaimee om hur det kunde gå så fel. Till en bild på sig med rött, fint hår säger hon:

– Så det här är vad jag började med. Mitt hår var rött, det var väldigt hälsosamt och det hade växt sig långt. Jag var mitt i processen att växa ut det, säger hon.

Jaimee Emily visar en annan bild där hon sitter i stolen hos frisören, och är förväntansfull.

– I stort sett ville jag att det skulle gå blandas med ljusbrunt i botten och jag sa till henne att om hon behövde använda en mörkare brun så var det okej, så länge det skadade håret mindre, för jag ville verkligen växa ut mitt hår, berättar hon.

Annons

Håret skadades hos frisören

Men resultatet blev allt annat än vad hon hade önskat. Istället för en nyanserad balayagefärgning och snygg uppklippning lämnades hon med en blekt och dåligt klippt frisyr, med raka hack genom hela håret. Dessutom var håret skadat och sprött efter färgandet.

– Mitt hår blev superskadat och gick fortfarande av efter klippningen.

Hon betalade först 300 dollar för klippning och hårfärg, men gick sedan tillbaka för att be om pengarna åter. Hon ber också om hjälp för att veta vad hon ska göra.

I kommentarsfältet har tusentals personer kommenterat hur bestörta de är över den hemska klippningen och färgningen.

”När de förstör det så där illa är det inte 'det är bara hår, det växer ut igen'. Det tar flera år att fixa till”, skriver en person dystert.

”Det här kan inte vara på riktigt... Jag lider med dig och å alla frisörers vägnar vill jag säga att jag är ledsen”, skriver en annan.

”Det där är inte ojämnt, det är hackat. Stackare, hoppas du löser det.”

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons