Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Kvinnans chock – efter frisörens bild på hennes hår

04 jun, 2021 
AvAino Oxblod
FotografTikTok
Det finns dåliga hårdagar – och så finns det riktigt usla hårdagar.
Gabbi Watkinson har nu blivit omtalad på sociala medier, efter att ha delat med sig av ett förödmjukande minne, där hennes toviga hår hamnade på frisörens Instagram.
”Är det på riktigt”, undrar en person chockat.
Annons
Se den virala videon om Dianas hår som blivit succéBrand logo
Se den virala videon om Dianas hår som blivit succé

De flesta som går till frisören kommer därifrån med ett lite snyggare och mer välstylat hår än innan – men så finns det också de mer extrema exemplen.

Ett sådant bjuder TikTok-användaren Gabbi Watkinson på, vars klipp nu har blivit viralt och plockats upp av brittiska tidningen The Mirror.

I videoklippet skriver Gabbi: ”Tänker på den där gången då min frisör lade upp före- och efterbild på mig på Instagram”.

Hon börjar med att visa sina vänners reaktioner, som alla skrattar så de gråter, innan hon kommer till bilderna. Medan bilden på resultatet visar ett vanligt välfriserat hår, så är bilden på hur hon såg ut innan desto mer extremt. Det bruna håret är så tovigt att det inte hänger ner, utan mest är en stor boll på huvudet.

Annons

”Jag vill dö”, skriver Gabbi skämtsamt till bilderna på håret.

Reaktionerna på galna bilden: ”Sängliggande”

Bland vännernas kommentarer får Gabbi höra att hon ”ser ut att ha varit sängliggande i flera år”, och hon erkänner själv att hon klivit upp direkt från sängen och gått till frisören.

Efter att ha lagt upp videon på TikTok har den väckt stor uppmärksamhet, gillats över 100 000 gånger och fått tusentals kommentarer som inte kan dölja sin chock.

”Är det på riktigt”, undrar en person förvånat.

”Vänta va jag förväntade mig inte att det skulle vara så illa”, skriver en annan.

”Jag gråter”, erkänner en tredje.

Annons