Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrenderSolskydd

Elin har använt samma sorts mascara i 10 år – slipper kladd

04 apr, 2024 
AvAino Oxblod
Fotograftt, privat.
Mascara

Att hitta den perfekta mascaran för ens ögonfransar kan helt klart vara en stor utmaning, och något många kämpar med.
Feminas redaktör Elin Slättberg har lyckats – i tio år har hon använt samma sorts budgetmascara, som ger fina fransar samtidigt som hon slipper kladd.
– Mina fransar blir verkligen längre och fylligare när jag använder denna mascara, säger Elin Slättberg.

Annons
Sofia Wistams fransknep - alltid långa ögonfransarBrand logo
Sofia Wistams fransknep - alltid långa ögonfransar

Mascara är nog den sminkprodukt som flest kvinnor använder – oavsett om du sminkar hela ansiktet varje dag eller i övrigt inte använder något smink. Att applicera lite mascara på ögonfransarna hjälper till att öppna upp blicken och ge dina ögon lite mer fokus.

Men att hitta den perfekta mascaran kan vara svårt, och alla har inte samma favorit. Beroende på om du vill ha voluminösa eller långa fransar, markerade eller mer naturliga, så kan olika mascaror passa bra.

Annons

Feminas redaktör Elin Slättberg har använt samma sorts mascara i ett decennium – L'Oréal Paris Telescopic Magnetic Black Mascara. Den numera klassiska sminkprodukten har varit en favorit hos många under lång tid, mycket på grund av den unikt tunna borsten.

– Det här är en av de sminkprodukter jag använt längst, i säkert 10 år, och jag har absolut ingen anledningen att byta. Det bästa med L'Oréal Paris Telescopic Magnetic Black Mascara är den smala och smidiga borsten. Jag tycker att den är så lätt att applicera och mina fransar blir verkligen längre och fylligare när jag använder denna mascara. Jag behöver aldrig använda någon ögonfransböjare, säger Elin Slättberg.

Slipp kladdet under ögonen

Har du problem med mascara som kladdar under ögonen kan Telescopic-mascaran vara ett bra alternativ för dig. Den tunna borsten gör det lättare att slippa kladdet på den tunna huden under ögonen.

Annons
L'Oréal Paris Telescopic Magnetic Black Mascara
Klicka på bilden för att komma direkt till mascaran.

– Det jag också gillar med den är att det är så lätt att få till mascaran på mina underfransar. Jag har ofta upplevt att det lätt blir mascarakladd under ögonen, men inte med denna borste.

Mogen hy #7 – Så tar du bort mascarakladdetBrand logo
Mogen hy #7 – Så tar du bort mascarakladdet
Annons