Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: HudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrenderSolskyddParfymtipsGrått hår

Meghan Markle älskar budgetprodukten för perfekt hy

03 apr, 2024 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Meghan Markle
Hertiginnan Meghan Markle använder såklart många lyxprodukter – men hon har också flera budgetfavoriter i badrumsskåpet också.
Den här krämen från apoteket använde kungligheten i ansiktet när hon gifte sig, och den ger perfekt lyster.
Annons
Harry & Meghans kärlekshistoriaBrand logo
Harry & Meghans kärlekshistoria

Med tanke på att hon hunnit med att vara både Hollywoodstjärna, hertiginna i det brittiska kungahuset och nu uppmärksammad stilikon är det inte konstigt att Meghan Markle har samlat på sig många lyxfavoriter genom åren. När hertiginnan listar sina favoritprodukter nämns märken som Charlotte Tilbury, Yves Saint Laurent och Kate Sommerville.

Men Meghan Markle har också fler budgetfavoriter, som du kan hitta på vanliga apotek eller till och med matvarubutiker. Något som ofta nämns är att Meghan älskar Niveas Q10 plus firming body lotion, en hudkräm som hon har smort in kroppen med sedan hon gick i skolan.

Annons

– Jag använder den religiöst, det är helt ärligt min favorithudkräm på marknaden, den är så billig och får min hud att både kännas och se fantastisk ut, har Meghan Markle sagt om hudkrämen.

Meghan Markle
Meghan Markle har alltid felfri hy.Foto: MSAMS

Krämen Meghan Markle bar på bröllopet

Men Nivea-krämen är inte hennes enda favorit. När hon gifte sig med maken prins Harry under minst sagt stor uppmärksamhet, med hela världens ögon på sig, så bar hon en budgetprodukt i ansiktet. Meghan har hyllats för sin naturliga bröllopsmakeup, där hennes fräknar syntes och hennes vackra hy stod i fokus.

Annons

Makeup-artisten som sminkade henne på bröllopet, Daniel Martin, har berättat att han använde sig av Eucerins kräm Aquaphor för att belysa vissa delar av huden i ansiktet, och ge hertiginnan ett otroligt glow. ANNONS Här kan du läsa om produkten och köpa den!

– Innan highlighters fanns gjorde man highlighting med Aquaphor, har Martin berättat, och konstaterat att det ger bra effekt på foton när man applicerat den på ansiktets höga punkter.

Eucerin Aquaphor
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.
5 saker om Meghan Markle som du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Meghan Markle som du kanske inte visste
Annons
Annons