Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Maken rörd till tårar av hustruns förvandling

22 mar, 2022 
AvAino Oxblod
FotografYoutube,
Minaya hade tröttnat på att färga sitt långa hår, och ville få en nystart med sin stil.
Efter ett besök hos frisörikonen ”The makeover guy” ser hon helt annorlunda ut – och får sin make att börja gråta av lycka.
Annons
5 misstag kvinnor gör med sitt hår – som får dem att se äldre utBrand logo
5 misstag kvinnor gör med sitt hår – som får dem att se äldre ut

Minnesota-bon Minaya hade tröttnat på sitt utseende, och bestämde sig för att göra något åt det. Det långa mörka håret hade hon fått nog av att färga hela tiden, och istället låtit en ordentlig grå utväxt växa fram.

Minaya före sin makeover.

Minaya väljer att ta hjälp av kända Youtube-frisören ”The makeover guy”, som har gjort sig ett namn för att hjälpa kvinnor att hitta ett utseende de trivs med. Frisören, som egentligen heter Christopher Hopkins, klipper håret och färgar på de som vill det, samt bidrar med smink för att ge en helt ny och uppfräschad look på sina kunder.

Annons

Så ser hon ut – maken börjar gråta

Minaya konstaterar i klippet på frisörens kanal att hon känner sig ”bläh” när det kommer till hennes hår, men också gällande resten av sitt utseende. Hon vill inte längre ha långt hår, som hon tycker tar för lång tid att ta hand om, utan är mer intresserad av en kortare och piggare frisyr. Eftersom hon har grått hår som hon färgar över är hennes hår grövre och strävare än det var när hon var yngre.

Att klippa av färgat hår och släppa fram en kort grå frisyr istället är en av Christopher Hopkins specialiteter, och anledningen till att så många kvinnor i medelåldern söker sig till honom. Efter att ha gjort sin magi på Minaya är hon väldigt nöjd med resultatet.

Minaya är snygg i sitt korta gråa hår.

Det är inte bara hon som är nöjd – det är hennes make också. Mannen är med vid frisörbesöket, och börjar gråta av glädje när han får se resultatet och hans fru kommer fram med kort grått hår istället för sitt långa mörka. Maken konstaterar att Minaya hade kort hår när de började dejta på gymnasiet, och blir nostalgisk.

– Nu behöver du bara en Ramones-tshirt och en svart minikjol, säger han.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons