Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Min mamma är 50 men ser ut som 30 – här är produkterna hon älskar

25 okt, 2023 
AvAino Oxblod
Fotograftiktok,
Mamman hyllas för sin vackra hy.
Om man hittar produkter som fungerar för ens hud – varför ändra på ett framgångsrikt koncept?
Skönhetsprofilen Aylen Park visar nu upp sin 50-åriga mamma som ser ut som 30, och avslöjar vilka skönhetsprodukter hon använt år efter år.
”Produkter min mamma använt i över 20 år för att vara så här snygg vid 50”, skriver hon på Instagram.
Annons
Mogen hy: Så täcker du pigmentfläckar snabbt och smidigtBrand logo
Mogen hy: Så täcker du pigmentfläckar snabbt och smidigt

Medan vissa byter hudvård som andra byter underkläder, så finns det andra som hittar en framgångsrik hudvårdscocktail och håller sig till den. Så har skönhetsprofilen Aylen Parks 50-åriga mamma gjort – och resultatet får folk att gapa.

Park, som själv har över 200 000 följare på Instagram, visar upp sin 50-åriga mamma och konstaterar att många tror att hon snarare är 30 år gammal än 50. I en ny video, som har setts över 17 miljoner gånger och fått över en miljon gillamarkeringar, tar mamman med sin dotter till en skönhetsbutik och visar vilka fem produkter hon har använt slaviskt de senaste 20 åren.

Annons

”Produkter min mamma använt i över 20 år för att vara så här snygg vid 50”, skriver Aylen Park i början av videon.

Här är produkterna som 50-åringen använt i 20 år

Första produkten är Bobbi Brown soothing cleansing oil – en ansiktsrengöring som Aylens mamma har använt säkert 100 flaskor av genom åren. Produkten är för tillfället slutsåld, men här kan du bevaka den (länk till Kicks) (reklamlänk).

Bobbi Brown soothing cleansing oil
Klicka på bilden för att komma till produkten!

Nästa produkt som är en favorit hos 50-åringen är en riktig klassiker, Estée Lauders advanced night repair serum. Serumet har hyllats av både kändisar, Hollywood-stjärnor och influencers genom åren, och är en av de mest hyllade produkterna inom sin kategori. Här kan du köpa produkten (länk till Åhlens) (reklamlänk).

Annons
Estée Lauders advanced night repair serum
Klicka på bilden för att komma till produkten!

Sedan visar hon upp Caudelies beauty elixir, en setting mist som fungerar både under smink och som sista steg i sminkrutinen. Klicka här för att komma till produkten (länk till Lookfantastic) (reklamlänk).

Caudelies beauty elixir
Klicka på bilden för att komma till produkten!

Ansiktsrutinen avslutas med Shiseido ultimate sun protector sunscreen, en lätt solskyddsfaktor som skyddar ansiktet mot solens farliga strålar. Här kan du köpa solskyddsfaktorn (länk till Kicks) (reklamlänk).

Annons
Shiseido ultimate sun protector sunscreen
Klicka på bilden för att komma till produkten!

Som bonus visar mamman också upp sin bästa handkräm, som hon använder för att hålla sina händer mjuka och lena – L'Occitane shea butter hand cream. Här kan du köpa den sköna handkrämen (länk till Åhléns).

L'Occitane shea butter hand cream.
Klicka på bilden för att komma till produkten!
Annons