Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Så går du från platt hår till magisk volym som Matilda Djerf

14 mar, 2024 
matilda djerf med sin signaturlook på håret
Först gjorde hon succé med sitt klädmärke, nu tar Matilda Djerf klivet in i badrummet med produkterna som ligger bakom hennes ikoniska hårlook.
Annons

Matilda Djerf är en av vår tids största influencers som inte bara är ett namn här i Sverige. Det som började med vloggar på Youtube har idag växt till 1,5 miljoner följare på TikTok, över 3 miljoner på Instagram och ett antal fan-konton som lyfter hennes stil. Trots att hon bara hunnit fylla 26 år driver hon sedan 2019 det framgångsrika klädmärket Djerf Avenue tillsammans med sin pojkvän, något som gjort henne känd över hela världen, framför allt i USA. Men det finns också något annat som fått följare från Borås till Boston att lära sig hennes namn.

Därför är Matilda Djerf känd

matilda djerf med fluffigt fönad hårlook

Om du skrollar genom Matildas flöde är det en sak som direkt blir uppenbar – hon har ett fantastiskt hår. Detta svall har blivit en look som miljoner försöker kopiera, som du kan hitta på mängder av Pinterest-pinboards och som det skrivits spaltmeter om i olika magasin världen över. Men även om hon är ett proffs på att fixa studsiga glammiga lockar så är det en annan detalj som fått otroligt mycket uppmärksamhet. Matilda Djerfs fluffiga gardinlugg är mer än hår i pannan, den har blivit ett begrepp.

Annons

Matilda Djerfs nya skönhetsmärke

Nu tar influencern nästa steg i karriären och lanserar ett hett efterlängtat skönhetsmärke. Djerf Avenue Beauty är en dröm Matilda haft ända sedan hon var liten och i pressmeddelandet konstaterar hon:

– Hår har varit ett sätt för mig att uttrycka mig så länge jag kan minnas. När jag blev äldre och lärde mig mer om hur produkter tillverkas och de olika effekterna av olika ingredienser insåg jag att inget i mitt badrumsskåp egentligen levde upp till mina önskemål och mina krav.

breezy styling mist från djerf avenue beauty
The Breezy Styling Mist – klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Efter två år av utvecklingsarbete är det snart dags för lansering. Först ut är två stylingprodukter, volymsprayen The Breezy Styling Mist (reklamlänk) och multifunktionella On The Go Styling Gel (reklamlänk) som används för att få till hennes två signaturlooker: den studsiga blowouten och den slätkammade knuten. Båda produkterna kommer i 100% återvinningsbara förpackningar. De släpps den 27 mars här (reklamlänk) men har du vägarna förbi New York kommer de också att finnas i en pop-up som lever i en vecka.

Annons
on the go styling gel från djerf avenue beauty
On the go styling gel – klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Så fixar du Matilda Djerfs signaturlook

Nyfiken på hur du får till Matilda Djerfs glammiga lockar? Här kan du se hur signaturfrisyren växer fram med hjälp av hennes frisör Hanna Lindblom.

Kändisarnas favoritprodukter - Hollywoodstjärnornas tipsBrand logo
Kändisarnas favoritprodukter - Hollywoodstjärnornas tips
Annons