Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Miley Cyrus tar tillbaka omdiskuterade frisyren

24 maj, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Världsstjärnan Miley Cyrus är en riktig trendsättare, som ofta får i bräschen när det kommer till styling och mode.
Nu har artisten fotats i en länge omdiskuterad frisyr – nämligen en drastisk snedbena.
Annons
3 tips som gör att ditt hår åldras hälsosamtBrand logo
3 tips som gör att ditt hår åldras hälsosamt

Artisten Miley Cyrus är inte bara en av världens mest populära sångerskor – hon är också en framstående stilikon. Människor från jordens alla hörn inspireras av hennes ofta rockiga klädstil, innovativ frisyrer och dramatiska smink. Genom åren har Miley Cyrus, som började som en klassisk barnstjärna på amerikanska Disney channel, gått från att ha ett långt brunt hårsvall, till att ha en kortklippt platinablond pixiecut, och senare växlat mellan page och den moderna hockeyfrisyren.

Nu har artisten fotograferats i en ny frisyr, som kan få många att reagera. Hon har nämligen plockat fram en hårstyling som länge har fördömts som omodern av den unga generationen – nämligen snedbenan.

Omdiskuterade frisyren

Länge har det varit omdiskuterat, främst på appen Tiktok, huruvida det är mest smickrande att ha mittbena eller snedbena. Yngre generationer menar att det bara är äldre som fortfarande stylar håret i en snedbena, och har tyckt att frisyren varit förlegad.

Frågan är om det kommer bli ändring på det nu när Miley Cyrus uppenbarligen väljer den kontroversiella frisyren. Det var i samband med en middag i New York i mitten av maj som Wrecking ball-sångerskan fotograferades klädd i svart satinklänning, nätstrumpbyxor och pumps, samt sitt blonda och svarta hår i snedbena. Om det inte blir en ny trend så kan vi i alla fall se det som bevis på att Miley Cyrus passar i alla frisyrer hon tar sig för!

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons