Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Molly Sandéns hårförvandling: ”Hittat rätt”

15 maj, 2024 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Molly Sandén
Molly Sandén är inte rädd för att testa nya frisyrer och hårfärger, och nu har hon genomgått en hårförvandling igen.
På årets Grammisgala visade stjärnan upp ett vackert jordgubbsblont hår – men det tog ett tag för henne att hitta rätt.
– Ibland blir man bara trött på sig själv och behöver göra något, säger Molly Sandén.
Annons
Svenska artisteliten: Det har ABBA betytt för ossBrand logo
Svenska artisteliten: Det har ABBA betytt för oss

Molly Sandén är tillbaka med ny musik – och en ny hårfärg. Den svenska stjärnan, som de senaste åren blivit en av landets största artister, har genom åren haft många olika frisyrer och hårfärger, och verkar tycka om att leka med håret. Vi har sett henne i allt från långt, lila hår till en svart page och blonda lockar.

Molly Sandén
Molly Sandén på Elle-galan i april.Foto: Anders Wiklund/TT

Nu har Molly Sandén valt att färga håret i en joprdgubbsblond färg. I en intervju med Femina på röda mattan till Grammisgalan, där hon öppnade hela galan med sin nya låt Hålla mig, berättar hon att hon kände att hon behövde göra något nytt med håret, och hade sparat bilder på olika röda nyanser under en längre tid.

Annons

– Ibland blir man bara trött på sig själv och behöver göra något. Jag hade väldigt länge gjort en Pinterest med ”strawberry blonde”, ”redhead”, och när man väl har tänkt en tanke för många gånger, då måste man köra, säger Molly Sandén.

Letat sig fram till rätt hårfärg

Sedan sin senaste arenaturné har Rygg mot rygg-artisten fått barn och varit föräldraledig, men nu är hon alltså tillbaka i rampljuset och syns på både scener och röda mattor. De första gångerna vi fick se henne i den nya looken var håret dock en annan nyans än det är nu – Molly menar att det varit en process att hitta exakt vilken nyans hon ville ha. Det mer klarorange håret har nu fått ge vika för en mjukare jordgubbsblond.

Molly Sandén
Molly Sandén med mer orange hår.Foto: Karin Törnblom/TT
Annons

– Jag var liksom lite mer orange först, det tog lite tid att hitta rätt. Men där jag är nu så känns det verkligen som att nu har jag hittat hem.

Molly Sandéns stilresa genom årenBrand logo
Molly Sandéns stilresa genom åren
Annons