Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Skönhetsredaktören testar: 5 bästa concealers just nu

24 apr, 2024 
AvJessica Blockström Hember
FotografShutterstock/TT
Trendiga bra concealers.
Look Studio
Skönt stretchiga konsistenser och hudvårdande ingredienser gör att dagens moderna concealers är både lättjobbade och välsittande. Här är fem att spana in.
Annons
Concealerknepet – så ska du tänka när du lägger din concealerBrand logo
Concealerknepet – så ska du tänka när du lägger din concealer

Brukar din concealer lägga sig i linjer? Grunda med ögonkräm och låt den sjunka in innan du börjar. Applicera sedan produkten på var sida av ögat och arbeta ihop den. Då får du mindre formula där ögat rör sig mest men ändå snygg utjämning.

No Compromise Concealer

Isadora

No Compromise Concealer från Isadora.
No Compromise Concealer från Isadora.

En plånboksvänlig concealer med behagligt lätt formula och silkeslen känsla, här får du verkligen mycket för pengarna. Den ger medel till heltäckande effekt med sidenmatt finish. Applikatorn är i traditionell storlek men har lätt böjd form vilket gör den lite smidigare att arbeta med runt ögonen. Finns i 10 nyanser. Se mer och köp concealern här (reklamlänk).

Annons

All Hours Precise Angles Concealer

YSL

All Hours Precise Angles Concealer från YSL.
All Hours Precise Angles Concealer från YSL.

En hybridconcealer med gel-likande formula som är lätt att sprida ut, täcker bra och lägger sig mycket jämnt utan att framhäva linjer. Den är fin både under ögonen och kring näsan och kan även dubbla som foundation om det kniper. Här får du en generös mängd och en stor diamantformad applikator som kommer åt i alla vinklar och vrår. Finns i 18 nyanser. Se mer och köp concealern här (reklamlänk).

Front Row ­Luminous Glow Concealer

Caia

Front Row ­Luminous Glow Concealer från Caia.
Front Row ­Luminous Glow Concealer från Caia.

En krämig och återfuktande formula där det är tätt mellan pigmenten, här gäller verkligen att lite räcker långt – bra, för du får inte så mycket produkt i hylsan. Du kan jobba med den ganska länge innan den torkar ner med täckande effekt och naturlig lyster. Finns i 19 nyanser. Se mer och köp concealern här (reklamlänk).

Annons

Futurist Soft Tough Brightening Skincealer

Estee Lauder

Futurist Soft Tough Brightening Skincealer från Estee Lauder.
Futurist Soft Tough Brightening Skincealer från Estee Lauder.

En lyxconcealer där du får C-vitamin, algextrakt, hyaluronsyra och spänstgivande komplex. Den smälter fint in och är lätt att tona. Den runda applikatorn ska likna en fingertopp men bäst blir det om du ändå använder pensel eller eget finger. Låt inte storhylsan lura dig, det är mycket förpackning för pengarna. Finns i 12 nyanser. Se mer och köp concealern här (reklamlänk).

Power Plush Longwear ­Concealer

Kylie Cosmetics

Power Plush Longwear ­Concealer från Kylie Cosmetics.
Power Plush Longwear ­Concealer från Kylie Cosmetics.

En lätt lystergivande concealer med len gelformula som får allt från plitor till mörka ringar att synas mindre. Den kan byggas från lätt till medeltäckande finish. Applikatorn är lite vinklad för att lätt komma åt i hörn. Hud­vårdande effekt får du från centella asiatica, rosblomsextrakt och panthenol. Finns i hela 40 nyanser. Se mer och köp concealern här (reklamlänk).

Annons