Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Nu har ett gin-spa öppnat i Skottland – perfekt för nästa tjejweekend!

10 jan, 2018 
AvMalin Karlberg
Alla ginälskare har fått en ny favoritdestination. Nu finns ett ginspa i Skottland där du kan boka in avslappnande ginbehandlingar – och samtidigt sippa på en GT.
Annons

Om du helst beställer gindrinkar i baren har vi en nyhet helt i din smak. Teamet bakom ginbaren Gin71 i Skottland har nu öppnat ett spa i Glasgow helt dedikerat till gin. Spaet, som helt enkelt heter The Gin Spa, erbjuder en rad spabehandlingar med gintema. Till alla spabehandlingar blir du även serverad en gincocktail – och i ett flertal behandlingar ingår även afternoon tea med ett glas prosecco.

Skönhetsproduktena i behandlingarna är gjorda på de naturliga, botaniska ingredienser som används för att framställa gin och innehåller bland annat grapefrukt, lime, bergamott, lavendel, eukalyptus, kryddnejlika, cederträ och enbär.

På behandlingsmenyn hittar du till exempel avslappnande helkroppsmassage, fuktgivande ansiktsbehandlingar och stressreducerande reflexologi. Den lyxigaste behandlingen avslutas med en femrätters gin-inspirerad avsmakningsmeny.

Och när du ändå är på spaweekend i Skottland kan du även passa på att köpa en hel skotsk by som är till salu!

Foto: The Gin Spa

Läs även:

 

Annons