Artikeln innehåller reklamlänkar
parfym 2021 nyheter

Våren innebär doftnyheter och våren 2021 är inget undantag. Den här säsongen ser vi nyheter från bland annat Valentino, Tom Ford och Michael Kors som alla levererar parfymnyheter som är värda att spana in.

Parfymnyheter våren 2021

Blommigt, träig, frisk eller romantisk – oavsett vilken typ av doft du föredrar så finns det en nyhet som passar dig. Spana in 10 av de mest intressanta nya parfymerna den här säsongen nedan!

valentino born in roma yellow dream parfym

Born in Roma Yellow Dream från Valentino är en uppdaterad version av Born in Roma och är en frisk doft med toner av bland annat italiensk primofiore-citron och vit mysk. Den finns här (länk till Adtraction).

marc jacobs daisy spring parfym

Marc Jacobs klassiska Daisy kommer i en ny utformning våren 2021. Den här säsongen kombineras rosa rosenknoppar med rosenträ. Kardemumma ger doften Daisy Spring en kryddig touch. Den finns här (länk till Nordicfeel).

Sì parfym giorgio armani

Giorgio Armanis parfym Sì är numera en klassiker som är älskad av många. Numera finns den i många olika utföranden och våren 2021 ser vi ännu en nyhet. Sì Intense har toner av svartvinbär och patchouli och ger dig en kraftfull och frisk doft som sitter kvar länge på huden. Den finns här (länk till Åhléns).

tom ford costa azzurra parfym

Vårens utan tvekan snyggaste flaska! Förutom att vara ett vackert stilleben i ditt hem så ger Costa Azzurra Signature från Tom Ford dig en varm och tidlös doft med toner av ek och salt havsluft och får dig att drömma dig bort till medelhavet. Den finns här (länk till Åhléns).

Våren 2021 lanserar Narciso Rodriguez en ny variant av sin klassiska doft Her: Musc Noir. Med toner av mysk blandat med plommon, exotiska blommor och en touch av läder blir det här en mystisk och sensuell doft som tar för sig. Den finns här (länk till Åhléns).

dkny be delicious coconuts about summer parfym

Är du en av alla de som fortfarande älskar den äppelformade klassikern Be Delicious från DKNY? Då kommer du sannolikt att bli nyfiken på nyheten Be Delicious Coconuts About Summer, som dessutom har semesterinspirerade toner av kokos, magnolia och mysk. Den finns här (länk till Nordicfeel).

michael kors gorgeous! parfym

Michael Kors fortsätter på det romantiska spåret med nyheten Gorgeous! som kombinerar blommiga toner av bland annat jasmine, ylang-ylang och apelsinblomma med tobaksackord och cederträ. Den finns här (länk till Nordicfeel).

loubicroc christian louboutin parfym

Parfymflaskor som sticker ut fångar definitivt vårt intresse våren 2021. Det gäller även Loubicroc från Christian Louboutin, som gör ett stort avtryck på vårt luktsinne med sin kryddiga doft med toner av myrra, sandelträ och cypriol. Den finns här (länk till Apprl).

juicy couture le bubbly parfym

90-talet dominerar trenderna just nu, och 00-talet är på stark frammarch. Du har väl sett Kim Kardashian och Paris Hilton i matchande velourset 2021? För två decennier kom set:en från Juicy Couture – och 2021 står sig även doften stark. Viva la Bubbly har toner av champagne och rosa bär, blommig gardenia och jasmin samt amber. Den finns här (länk till Åhléns).

mugler angel nova parfym

Om du vill vara vågad både designmässigt och i doft så bör du spana in den här nyheten från Mugler. I den stjärnformade flaskan finns en blommig och fruktig doft av ros och tränoter. Angel Nova Refillable är som namnet avslöjar påfyllningsbar, så att du kan njuta av flaskan länge. Den finns här (länk till Nordicfeel).

Foto: TT

LÄS MER:

5 spännande foundation-nyheter

Årets lyxigaste påskägg för vuxna – påskpresenterna vi drömmer om

4 snabba frisyrtips till teams-mötet

Slå på ljud