Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrenderSolskydd

Paris Hilton: ”Jag vägrar botox – så håller jag huden ung”

19 dec, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTT.
´
Paris Hilton säger sig inte vilja använda sig av botox eller skönhetsingrepp – i stället har hon andra sätt att behålla sin ungdomliga hy.
Stjärnan hyllar en noggrann skönhetsrutin, som hon haft sedan barnsben.
– Jag har aldrig gjort botox, fillers eller skönhetsopererat mig i hela mitt liv, säger Paris Hilton till People.
Annons
Video: Här är skådespelarna som vägrar att jobba ihopBrand logo
Video: Här är skådespelarna som vägrar att jobba ihop

Paris Hilton var en av tidiga 00-talets stora ikoner – med program som The simple life med vännen Nicole Richie och en ständig närvaro i media och på paparazzibilder blev hotellarvtagerskan en av sin tids kändaste personer. Efter ett par år i rampljuset valde hon dock att ta ett steg bort från strålkastarna och kamerorna, och numera är hon en framgångsrik dj.

Paris Hilton 2004.

Förutom karriären som dj har Paris Hilton också släppt hudvård, och hon har konstaterat att hon varit besatt av att ha en skönhetsrutin sedan hon var åtta år gammal.

Annons

– Jag har aldrig gjort botox, fillers eller skönhetsopererat mig i hela mitt liv, sa Paris Hilton till People 2018 när hon gjorde reklam för sin egen hudvård.

Så håller Paris Hilton hyn fräsch

Tillsammans med maken har Paris Hilton ett riktigt spa i sitt hem, där hon har tillgång till riktigt avancerad hudvård och maskiner av sjukhusklass – hon håller både på med cryotherapy och applicerar sina ansiktsmasker med högteknologiska verktyg.

– Jag har varit besatt av hudvård sedan jag var åtta år gammal. Min mamma lärde mig om alla olika serum och ögonkrämer, så ända sedan jag var en liten flicka har jag haft en hudvårdsrutin, säger hon till Bustle.

För tidningen berättar hon också att det inte räcker med all hudvård och de maskiner hon har i sitt eget hem, hon älskar också att få ansiktsbehandlingar på salong för att behålla sitt ungdomliga utseende utan ingrepp. I stället vänder hon sig till avancerad teknologi, så som ljusbehandling och elektromagnetisk puls-behandling.

Annons

– För mig handlar det om att vara helt naturlig, och om man använde sig av ljus och elektricitet så är det otroligt vilka resultat man kan få.

Paris Hilton lägger sin tilltro till hudvård och smink, menar hon.
Se också: Fem favoriter från Femina: franska skönhetsknepBrand logo
Se också: Fem favoriter från Femina: franska skönhetsknep
Annons
Annons