Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

4 nya budgetfynd till sminkväskan

22 feb, 2021 
Lent läppglans som gör läpparna extra mjuka, rougekvartett som fixar vacker färg till dina kinder och smart hybrid som ser till att du är skyddad när vårstrålarna tittar fram - här är några av månadens plånboksvänliga favoriter.
Annons

Lifter Gloss från Maybelline är det perfekta kamraten att ha på fickan om du snabbt och enkelt vill kunna fylla på med allt från fukt till mjuk färg under dagen och läpparna blir otroligt lena och fina. Här får du nämligen hyaluronsyra som binder fukten, ger lätt fyllighet och jämnar ut ytan. Applikatorn är härligt generös och sveper snabbt på den kladdfria formulan som finns i tio nyanser, både med och utan skimmer.

Lifter Gloss från Maybelline kostar 119 kr/5,4 ml. Den kan du köpa här. (reklamlänk)

Så fixar du vardagssminkningen - steg för stegBrand logo
Så fixar du vardagssminkningen - steg för steg

Det kan tyckas knasigt att plocka fram solskyddet nu men faktum är att ett filter mot solstrålarna alltid är en bra idé. Och nu finns massor av härliga hybrider där du får både dagcreme och solskydd i en skön blandning. Ny favorit är Nordic Bloom Anti-Wrinkle & Firm Day Fluid från Lumene med mineralfilter från zink som ger hela SPF 30, skyddar mot både UVA och UVB och har en rejäl dos vårdande ingredienser. Dessutom har formulan både en nypa ljusreflekterande och uppfräschande pigment som får huden att stråla och jag gillar att denna kommer i behändig pumptub.

Annons

Nordic Bloom Anti-Wrinkle & Firm Day Fluid från Lumene kostar 269 kr/50 ml. Den kan du köpa här. (reklamlänk)

Iconic Blush Kit från BeautyAct är en av de mest populära produkterna från Kicks nya märke och det är lätt att förstå varför. I den smidiga paletten får du fyra nyanser som trots produktens namn kan användas både som rouge, bronser och ögonskugga. De ser väldigt intensiva ut på bilden men puderformulan blandar sig väldigt fint med huden, är lätt att tona ut och här finns både nyansers som ger matt finish och mjuk lyster.

Iconic Blush Kit från BeautyAct by Kicks kostar 299 kr. Den kan du köpa här. (reklamlänk)

Annons

Den fräscha och milda doften av nyutslagna blommor kan du få hemma med Berså Rumsdoft i Ängsklocka. Här får du en fin apoteksinspirerad flaska med eleganta naturliga svarta fiberstickor som sprider de välkomponerade noterna i luften för behagligt subtila doftpuffar att njuta av länge. Diffusern innehåller en oljeblandning som är 100 % nedbrytbar och den finns även i två andra dofter: Klätterros och Pomerans.

Berså Rumsdoft i Ängsklocka kostar 249 kr/100 ml och finns på Åhléns. Den kan du köpa här. (reklamlänk)

Sex steg till en perfekt basBrand logo
Sex steg till en perfekt bas
Annons