Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrenderSolskydd

4 nya budgetfynd till sminkväskan

10 feb, 2021 
Mascaran som ger överraskande långa fransar, borsten som fixar proffsfinish på basen och lacken i vinterns elegantaste nyanser. Här är nya favoriter som piggar upp i vintermörkret utan att göra stora hål i hushållskassan.
Annons

Sky High heter Maybellines nya mascara i Lash Sensational-familjen som blivit en av vinterns stora snackisar på grund av sin fint förlängande effekt. Här får du en konformad och flexibel plastpiggsborste som gör det lätt att fördela formulan snyggt från alla vinklar och vrån. Tillsammans med bambuextrakt och fibrer kan du jobba fram en otrolig längd utan att det blir för tungt.

Maybelline Lash Sensational Sky High mascara kostar ca 159 kr. Den kan du köpa här. (reklamlänk)

Annons

FLAER har snabbt gjort succé tack vare plånboksvänliga verktyg som levererar superresultat. Nu har man precis lanserat fyra nyheter där Stippling Brush snabbt blivit favoriten, en borste som är tät i basen men har glesare stråfrekvens i toppen vilket hjälper dig att jobba i tunna lager och få filterlik skir finish på allt från foundation till flytande bronzers. En annan favorit från det här märket hittar du här.

Stippling Brush från FLAER kostar ca 149 kr. Den kan du köpa här. (reklamlänk)

Annons

Vill du ha en hudvårdande bas som är snabb på att jämna ut hudtonen ska du kika på BeautyActs lilla Niacinamide Booster CC Cream. Applicera gärna med fingrarna för att få den att smälta ihop med ytan och slippa produkt i porerna. Du får en medeltäckande finish, den känns behaglig på och rodnader syns betydligt mindre. Du har också ett skydd mot solen med SPF 30.

Niacinamide Booster CC Cream från BeautyAct finns i 10 nyanser och kostar ca 199 kr. Den kan du köpa här. (reklamlänk)

Annons

Atelier Rouge är trots sitt namn det nya lilla svenska nagellacksmärket med charmig utsida. Nyligen släpptes en laddning nya färger, en limiterad kollektion inspirerad av vintern i Paris där nyanserna går i mörkblått, grått och metallic. Favoriter här är den skimrande asfaltsgrå Dress to Success, krämigt himmelsblå Bisou Bisou och den eleganta Klein-blå New Year Pumps. Även den knubbiga korken skiljer sig mot de tidigare lacken då den här blivit blå och borsten har uppdaterats för att göra penslingen smidigare.

Atelier Rouge Winter 2021 består av fem lacker som kostar 99 kr/st. Dem kan du köpa här. (reklamlänk)

Sex steg till en perfekt basBrand logo
Sex steg till en perfekt bas

Läs mer:

Annons