Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Prisvärda nattkrämer och masker som vårdar huden

01 apr, 2021 
AvVilma Nordell
Nattkrämer och nattmasker
Låt huden återhämta sig under natten. Med en vårdande mask eller nattkräm kan du hjälpa din hud att fylla på med fukt och förbättra sin struktur när du sover. Vi har valt ut 13 riktigt bra behandlingar som dessutom är bra för plånboken.
Annons

Du har säkert redan en bra hudvårdsrutin. Men om du vill addera ett steg eller sällan har tid att lägga lite extra tid på din hud är en nattmask eller nattkräm ett riktigt bra komplement. Du slipper lägga mer tid på din hy genom att överlåta det till natten.

Produkter som vårdar din hud på natten

Efter du har tvättat din hud på kvällen kanske du även har ett ansiktsvatten eller serum i din rutin. Efter det kan du välja att, ett par dagar i veckan, lägga en återfuktande nattmask. Eller använda en nattkräm, som ofta är lite fetare än dagkrämerna och fokuserar på återhämtning för huden. Här tipsar vi om några riktigt härliga nattkrämer och masker att skämma bort din hud med, utan att det behöver kosta en förmögenhet.

13 prisvärda nattkrämer och nattmasker

Vichy nattkräm

En underbar nattkräm från Vichy som du kan välja att använda som nattmask om du hellre vill det. I så fall smörjer du ett tunt lager på huden som sedan får verka i 10 minuter innan du masserar in den i huden. Ta bort överflödig kräm med en bomullstuss. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons
Algenist nattmask

2. Algenist är en gel-aktig nattmask som boostar huden med fukt. En supermask som är värd varje krona då du vaknar med en utvilad och frisk hy. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Laneige nattmask

4. En riktigt härlig budgetmask från Laneige som dundrar in fukt i huden, när du sover. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Emma S nattmask

5. En svensk klassiker? Emma S Treatment overnight repair mask är en riktig favorit som ger huden fräsch lyster. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons
Sephora nattmask

6. En nattmask från Sephora med glykolsyra som är känt för sin exfolierande verkan. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Loccitane nattmask budget

7. En riktig törstsläckare från det franska märket L’Occitane, fylld med mineraler som boostar huden. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Lumene fukt nattmask

8. Den här masken från Lumene är underbart kylande för huden. Du kan använda den som dagmask eller så låter du ett tunt lager verka under natten. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons
Nuxe nattkräm

10. Just nu är det riktigt bra pris på den här nattkrämen från Nuxe, som reparerar din hud utan att täppa till porerna. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Avene nattkräm

11. En perfekt nattkräm för känslig hud. Avènes Hydrance aqua-gel detoxar och återfuktar huden under natten. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Idun nattkräm

12. Idun Minerals nattkräm innehåller både raps- och havreolja med högt innehåll av E-vitamin. En vegansk, prisvärd mjukgörare med shea- och kokossmör. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons
L300 night treatment

13. Sist men inte minst tipsar vi om en riktig budgetfavorit från L300, som bland annat innehåller hudens egna fuktbindande ämnen – karbamid och mjölksyra . Här kan du köpa den (reklamlänk).

Skönhetsredaktören tipsar: Så undviker du maskneBrand logo
Skönhetsredaktören tipsar: Så undviker du maskne

LÄS MER:

Annons