Artikeln innehåller reklamlänkar
tandblekning hemma

Det finns flera sätt för att få till ett vitare leende, som att antingen till tandläkaren för att bleka eller att bleka tänderna själv hemma. Idag finns det flera olika märken som gör jobbet utan att slita för mycket på dina tänder och emaljen. Förutom tandblekning finns även strips, pennor och tandkräm som gör tänderna nyanser vitare. Här har vi samlat tio varianter som gör jobbet hemma.

tandblekning hemma

Här guidar vi dig till produkter att använda för att bleka tänderna hemma. Med allt från startkit med tandskenor och gelé till blekningsstrips och tandkräm!

Tandblekning att göra hemma

Idag är det allra vanligast att bleka tänderna hemma med en så kallad solbehandling, en skena formad efter dina tänder där gel appliceras för en blekning av det yttre lagret. Här har vi samlat fem varianter som alla fått höga betyg.

IWhite tandblekning hemma

tandblekning hemma

Effektiva tandskenor för hemmabruk. Används upp till sex gånger med 20 minuter åt gången. De kan göra tänderna upp till åtta steg vitare. Här finns de att köpa (länk till butik).

Tandblekning Dentaworks

dentaworks tandblekning

Startkittet Teeth Whitening System från Dentaworks med blekningsgel, tandskenor och tandblekningspenna. Räcker cirka 56 appliceringar och finns att köpa här.

Tandblekning Swiss Clinic

tandblekning hemma

En tandblekning att göra hemma som ger ett långvarigt resultat med upp till två år. Tandskenor och gel som du använder efter beskrivning. De finns att köpa här (länk till Ellos).

Tandblekning Beconfident

tandblekning hemm

Tandblekningsstartkit för hemmabruk som bygger på en kombination av rengörande substanser från Beconfident. Varje behandling tar cirka 15 minuter. Det finns att köpa här (länk till butik).

Tandblekning ConfindetSmile

tandbleking hemma

En tandblekning att utföra hemma med tandskenor, tandblekningsgelé och led-lampa. Resultat syns efter 3-5 behandlingar. Här finns det att köpa (länk till butik).

Övriga produkter för vitare tänder hemma

För att behålla resultatet mellan tandblekningen hemma är det många som använder sig av blekningsstrips att använda cirka varannan månad. Tandkräm som bleker tänderna är ett annat skonsamt verktyg som hjälper till att behålla resultatet.

Blekningsstrips Smile Lab

tandblekning hemma

En skonsam all-in-one-behandling att göra hemma med blekningsstrips som bleker tänderna och förbättrar munhygien. De finns att köpa här (länk till Åhléns).

Blekningsstrips Pure Shine

tandblekning hemma

Blekningsremsor som är enkla att använda hemma med blekningseffekt med en behandling som upprepas varannan månad för varaktigt resultat. Här får du hem 14 remsor och de finns att köpa här (länk till butik).

Penna Swiss Clinic

penna tandblekning

Teeth Whitening Pen reducerar missfärgningar och ger tänderna fint lyster. Perfekt för den som vill ha en smidig uppfräschning av tänderna som räcker cirka 20 behandlingar. Här finns den att köpa (länk till Ellos).

Tandkräm IWhite

tandblekning hemma

För att uppehålla vita tänder finns det viss tandkräm att använda. Som den här från IWhite med aktiva partiklar som återställer tändernas naturliga vita glans. Den finns att köpa här (länk till butik).

Tandkräm Warpaint

tandblekning hemma

Ekovänlig och effektiv tandkräm med aktiv kol som som bleker tänderna och tar bort missfärgningar naturligt. Den finns att köpa här (länk till butik).

Foto: TT

LÄS MER:

5 vanliga misstag vi gör när vi använder torrschampo

10 täckande foundations för torr hy

5 produkter som räddar torra läppar i vinter

Mest läst