Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Lätta knep för att få naglarna att se mer exklusiva ut!

30 sep, 2021 
AvJessica Blockström Hember
FotografOleg Magni/Pexels
Med några enkla detaljer lyfter du manikyren och ger den en dyr finish.
Annons
Dags att rensa badrumsskåpet? Så länge håller dina skönhetsprodukterBrand logo
Dags att rensa badrumsskåpet? Så länge håller dina skönhetsprodukter

Drömmer du om en manikyr med snygg salongslook? Välgjord och exklusiv med tjusig glans? Det är faktiskt inte så svårt att få till det hemma. Kör på de här enkla knepen och du kommer att nagla det...

Gör grundjobbet

peeling för nagelbanden

Det är inte bara själva formen på naglarna som avgör hur exklusiv manikyren kommer se ut. Välvårdade nagelband är en annan viktig detalj. Ge dem lite extra kärlek med nagelbandspeeling någon gång i veckan för att få bort döda hudceller. Glöm inte att smörja in nagelbanden efteråt och massera gärna in en droppe nagelolja innan läggdags. Prisbelönt peelingklassiker är Cuticle Eraser från salongsmärket CND som löser upp döda hudceller med AHA-syror. Den kostar 149 kr och finns här (reklamlänk).

Annons

Fixa underlaget

nagellack i regnbågens färger

Har du svårt att få en snygg jämn yta på lacket? Det beror i de allra flesta fall på att nagelytan är ojämn. Det kan du lätt fixa med en så kallad ridgefiller. Den fungerar precis som en primer, det vill säga fyller ut fårorna så ytan blir slät och ger samtidigt ett bra fäste. En av de bästa är Mavalas som helt enkelt heter just Ridgefiller. Den kostar 109 kr och du hittar den här (reklamlänk).

Toppa på klass

topplack som ger superglans

Vill du ha en riktigt glansig finish ska du välja ett överlack med gel-effekt. Ett sådant som dessutom torkar ovanligt fort är Vive Instant Gel Effect Top Coat från Seche. Det kostar 159 kr och du hittar det här (reklamlänk).

Annons