Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Sarah Jessica Parkers naturliga övergång till grått hår – så snyggt

16 jun, 2021 
AvAino Oxblod
FotografRCF / MEGA
Sarah Jessica Parker
Sarah Jessica Parker har återförenats med Sex and the city-skådespelarna Cynthia Nixon och Kristin David, och trion visar glatt upp sig på Instagram.
På bilden visar Sarah Jessica Parker upp en stilsäker övergång till grått hår och är snyggare än någonsin!
”Tillsammans igen”, skriver Sarah Jessica Parker.
Annons
10 kändiskvinnor som rockar grått hår (FEMINA)Brand logo
10 kändiskvinnor som rockar grått hår (FEMINA)

Tre fjärdedelar av Sex and the city-gänget återvänder i en fortsättning på succéserien på HBO, och nu har stjärnorna samlats för att börja spela in.

På Instagram visar huvudrollsinnehavaren Sarah Jessica Parker, 56, upp en bild där hon står med vännerna och kollegerna Cynthia Nixon, 55, och Kristin Davis, 56.

”Tillsammans igen”, skriver skådespelaren till bilden, och berättar att de gjort den första genomläsningen tillsammans av manus.

Men det är inte bara den bestående vänskapen som Sarah Jessica Parker visar upp – det är också en subtil hårförvandling.

Sarah Jessica Parkers gråa hår

För precis som Cynthia Nixon bredvid henne har Sarah Jessica Parker börjat omfamna sitt gråa hår. Medan Cynthia har valt att ha hela håret grått i en kort frisyr, så väljer Sarah Jessica Parker en mer naturlig övergång, som är både snygg och stilsäker. På bilden ser man nämligen hur Parkers rötter är gråspräckliga, som en mjuk kontrast mot hennes annars sandblonda lockar.

Sarah Jessica Parker, och Cynthia Nixon för den delen, hakar på en växande trend bland medelålders kvinnor i film- och tv-branschen just nu. Medan det mest har varit äldre kvinnor som Helen Mirren, Judi Dench och Meryl Streep som omfamnat sitt gråa hår i Hollywood tidigare, så ser man allt fler kvinnliga silverrävar. Både Oscarsbelönade Allison Janney och modellen Andie MacDowell älskar nu sina gråa frisyrer.

Annons